Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Δήμος Σερρών : Ξεχάσατε γρήγορα κ αντιδήμαρχε

 


 

 Με αφορμή την ανάρτηση μας 

 

Δήμος Σερρών : Υπόψιν των αντιδημάρχων κοινωνικων δομων και μέριμνας

Ο αντιδήμαρχος κ Νίκος Φρυδας πέραν της απαντήσης του  

Μας επιτιθεται γράφοντας << Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ σε γνωστό τοπικό ιστολόγιο (blog) το οποίο αναρτά φαιδρά (ανώνυμα) δημοσιεύματα που απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα, με μόνο στόχο να πλήξουν τη Δημοτική Αρχή  >>

Δικαίωμα του να θεωρεί οτι  η όποια άσκηση κριτικής γινεται με μόνο στόχο να πλήξουμε τη Δημοτική Αρχή .

Αλλά ο κ Φρυδας ξέχασε γρήγορα οτι  ο ίδιος με πολλές αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα 4 χρόνια προηγούμενα χρόνια .Είχε ασκήσει δριμεία κριτική στην δημοτική αρχή των Συμμάχων . Να του θυμίσουμε επίσης οτι λίγους μήνες προ των εκλογών είχε ξιφουλκήσει και κατά υποψηφίων αντιπάλων παρατάξεων . Με τους οποίους τελικά βρέθηκαν στο ίδιο ψηφοδέλτιο και σήμερα ανήκουν στην ίδια δημοτική παράταξη .

Επομένως να υποθέσουμε  οτι  το δικαίωμα της κριτικής δεν το έχουν όλοι κ αντιδήμαρχε .Όπως επίσης και όσοι ασκούν κριτική ειναι καλοπροαίρετη μόνο αν ασκείται σε πολιτικους σας αντιπάλους

3 σχόλια:

  1. Εγώ ξέρω πως ο κ Φρυδας χθες με μπλόκαρε όταν στην ανάρτηση του σχολίασα πως ο άνθρωπος κοιμάται ακόμα εκεί στο ΙΚΑ.
    Να τον χαίρονται οι ψηφοφόροι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ιστολόγια όπως το παρόν, έχουν κάθε δικαίωμα να αναδεικνύουν τα όποια θέματα απασχολούν και ενδιαφέρουν την κοινή γνώμη, γιατί διαφορετικά θα περνάνε στο ντούκου και θα παριστάνουν οι αρμόδιοι, ότι δεν τα είχαν αντιληφθεί.
    Φαντάζομαι ο κ. Φρυδάς ενοχλήθηκε και χαρακτήρισε φαιδρό, το δημοσίευμα με τον άστεγο στο ΙΚΑ, το οποίο ουδόλως απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα, γιατί είναι υπαρκτό και της αρμοδιότητας των δημοτικών αρχόντων.
    Διάβασα την απάντηση του κ. Φρυδά, ότι ο άστεγος έχει σπίτι και άρα ο Αντιδήμαρχος σηκώνει ψηλά τα χέρια και πάμε για άλλα...
    Αλλά αν αύριο, που πιθανόν και άλλοι που έχουν σπίτια, κατακλύσουν τα παγκάκια του Δήμου, ρυπαίνουν το περιβάλλον, δημιουργούν εντυπώσεις υπανάπτυκτης πόλης και κάνουν τις ανάγκες τους σε δημόσιους χώρους, θα κάνετε το κορόιδο ή θα δείτε τι προβλέπει η νομοθεσία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η καταγγελία έγινε από πολίτη.
      Ο πολίτης αυτός βλέπει τον άνθρωπο να κοιμάται εκεί επί 4 ημέρες τώρα. Φυσικά ο πολίτης δε μπορεί να γνωρίζει εάν πήγε κάποιος από τον Δήμο τη δεύτερη μέρα όπως ισχυρίζεται ο Κύριος Φρυδας καθώς βλέπει μια κατάσταση να συνεχίζεται επί 4 ημέρες και να μην αλλάζει κάτι.
      Λογικό λοιπόν ο πολίτης να νομίζει πως δεν εχει γινει τίποτα προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχει γίνει κάτι προς τη σωστή κατεύθυνση?
      Όχι. Ο άνθρωπος βρίσκεται εκεί για 4η συνεχόμενη ημέρα.
      Απαράδεκτη δήλωση Φρυδά και απαράδεκτη συμπεριφορά από κάποιον που έχει πορεία διμήνου σε θέση αντιδημάρχου.

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.