Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Δήμος Σερρών : Η ¨¨σιωπη ειναι χρυσος ¨¨ ...πρόεδρε

 



Εξηγήσεις για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις ζήτησε ( κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικου συμβουλίου ) ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Γιώργος Ταϊρης . Ο πρόεδρος κατηγόρησε την δημοτική αρχή οτι φέτος υποβάθμισε τις εκδηλώσεις  , ζητώντας εξηγήσεις γιατι δεν διοργανώθηκε η MASKARATA . Και από κει και μετά ο πρόεδρος ¨¨φρέναρε ¨¨ αφού η δήμαρχος στην απάντηση της του θύμισε οτι οι δυο τελευταιες εκδηλώσεις της MASKARATAS ( με δημοτική αρχή Συμμάχων ) ειναι απλήρωτες και ο ανάδοχος  των εκδηλώσεων τρέχει τον δήμο στα δικαστήρια για να πληρωθεί .

Ο    κ Ταϊρης  απλά σιώπησε 

5 σχόλια:

  1. Με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο έκανε ο βλάχος. Τι ψηφίζατε ρε! Πάλι καλά η Βαρβάρα ήρθε και θα τα βάλει όλα σε τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ίδια ερώτηση βέβαια η Παλαζη απάντησε ότι δεν υπήρχε χρόνος για να κάνουν τη Μασκαρατα. Δεν συνεννοουνται οι σύντροφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο είσαι καλό παιδί,μην πέφτεις στην λουμπα του Χρυσάφη.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνώμη παιδιά, αλλά αυτοί εκεί στην συμμαχία, από τον Χρυσάφη μέχρι τον τελευταίο δημοτικό σύμβουλο στερούνται στοιχειωδους πολιτικού σκεπτικου. Μα είναι δυνατόν, όταν ήταν δημοτική αρχή ο Χρυσάφης να μην έχει πληρώσει τις δύο τελευταίες ΜΑΣΚΑΡΑΤΕΣ και οι ανάδοχοι μάλιστα αυτών των εκδηλώσεων επειδή είναι απλήρωτοι να τρέχουν τον Δήμο Σερρών στα δικαστήρια και τώρα οι συμμαχοι να διαμαρτυρονται γιατί φέτος δεν γίνεται η ΜΑΣΚΑΡΑΤΑ. Τα λόγια είναι περιττά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η "Μασκαράτα" κ. Μητλιάγκα, πληρώνονταν ή από την ΚΕΔΗΣ ή από τον Δήμο ή και από τους δυο. Στην πρώτη περίπτωση ας απαντήσει η κ. Παλάζη, στη δεύτερη εσείς, ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, στην τρίτη και οι δύο. Συμμέτοχοι, συνυπεύθυνοι και συνένοχοι σε όλα είσαστε για ό,τι κακό μας βρήκε 4 χρόνια τώρα. Ήταν ο Ταϊρης, που δεν ξέρει που παν τα τρία και το βούλωσε, είμαστε όμως και εμείς εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.