Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Δήμος Σιντικης : Ημεριδα με θέμα «Η Ψυχολογία του Εφήβου»


 

 

 

Διαδραστική ομιλία στο Γυμνάσιο Νέου Πετριτσίου με θέματα: «Η Ψυχολογία του Εφήβου» και «Σχολική Βία» στις 12/03/2024
     
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την  Τρίτη 12 Μαρτίου 2024 από τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Σιντικής, Ιορδάνα Τουτζιάρη, Ψυχολόγο και Φωτεινή Γιαπουτζίδου, Ψυχολόγο, η διαδραστική ομιλία με θέματα: «Η Ψυχολογία του Εφήβου» και «Σχολική Βία» στο Γυμνάσιο Νέου Πετριτσίου, έπειτα από πρόσκληση της κυρίας Ακλάση Ευαγγελίας, Διευθύντριας του Γυμνασίου Νέου Πετριτσίου, στα πλαίσια της αυτοαξιολόγησης και των ενδοσχολικών επιμορφώσεων του σχολείου.
   
   
Τις ομιλίες ακολούθησαν βιωματικές ασκήσεις στις οποίες συμμετείχαν οι μαθητές με μεγάλο ενδιαφέρον.
   
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σιντικής ευχαριστεί θερμά τη Διευθύντρια του Γυμνασίου για την πρόσκληση, τους εκπαιδευτικούς, καθώς και τους μαθητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση. Επίσης, θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Δήμου Σιντικής, κύριο Γεώργιο Τάτσιο, στην Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κυρία Διονυσία Ζήκα και στον Υπεύθυνο Πράξης του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Σιντικής, κύριο Νικόλαο Γρηγοριάδη για την υποστήριξή τους στην υλοποίηση της δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.