Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Στο ίδιο έργο θεατές ???

 




Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ε.Ε Μαργαριτη Σχοινα ειχε η Δήμαρχος Σερρών Βαρβαρα Μητλιαγκα .Διαβάζοντας το δελτιο τύπου. Ξεχωρίζουμε

 Η κ. Μητλιάγκα αναφέρθηκε στους στόχους της νέας δημοτικής αρχής και όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον δήμο, ενώ εξέφρασε την βούληση και την αποφασιστικότητα να αξιοποιήσει ο δήμος όλα τα πιθανά χρηματοδοτικά εργαλεία που παρέχει η Ε.Ε.Μάλιστα, προσκάλεσε την δήμαρχο Σερρών στις Βρυξέλλες ώστε να συγκεκριμενοποιηθούν τα θέματα που μπορεί να στηριχτεί ο δήμος αλλά να πραγματοποιηθούν και οι αντίστοιχες επαφές.

 Όμως ο σμπιρος θυμήθηκε ότι 

 Τον Μάρτιο του 2021 οταν ο κ Σχοινας ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης στο δελτίο τύπου του δήμου Σερρών είχαν αναφερθεί πάνω κάτω τα ίδια .Χωρίς ποτέ να γίνει κάτι 

Γιατί ούτε ο δήμαρχος πήγε Βρυξέλλες , αλλά και ο κ Σχοινας πέρασε από τις Σέρρες .Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε επανάληψη.

Θυμίζουμε τις δηλώσεις του κ Χρυσαφη

που έχετε προσφέρει και προσφέρετε για την προώθηση της δημιουργίας από τον Δήμο Σερρών του Πάρκου Τεχνολογίας, Πολιτισμού και ΑΠΕ «Eden Project Hellas»,καθώς και τη στήριξη για τη δημιουργία Γραφείου Εκπροσώπησης του Δήμου μας στις Βρυξέλλες», τόνισε ο κ.Χρυσάφης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.