Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνουπολη : Η ντρίπλα του δημάρχου

 




 Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει

 Αντιμέτωπος με μια προεκλογική του υπόσχεση βρέθηκε δήμαρχος Δήμου της Λιμνούπολης .Καθώς θα έπρεπε να "' βολεψει"" συγγενή  ανθρώπου που τον στήριξε στις εκλογές . Όμως "" ο ρεαλισμός της εξουσίας ""  και αυτοί που πραγματικά κάνουν κουμάντο, του επέβαλαν να επιλέξει άλλο πρόσωπο.Και από δω αρχίζει το σχέδιο να αθετήσει την υπόσχεση , να μην δυσαρεστήσει τον πολιτικό φίλο  και κυρίως να κάνει το κέφι ενός εκ των "" νταβατζηδων"" που είχε ήδη στο τσεπακι τις ψήφους της αντιπολίτευσης. Μην έχοντας ανάγκη όλες τις ψήφους των συμβούλων του.Οταν μαζεύτηκε η παράταξη του για να αποφασίσει.Εχοντας προ συνεννοηθεί με τους πολύ δικούς του""στήθηκε"" σκηνικό ασυμφωνίας , αφού στο τραπέζι έπεσαν και και δύο και πολλά ονόματα. Αποτέλεσμα ο δήμαρχος ως άλλος Πόντιος Πιλάτος να αποφασίσει ψήφο κατά συνείδηση.

 ΥΓ1: Το όνομα αυτού που θα προσληφθεί ούτε καν προτάθηκε κατά την μάζωξη της παράταξης

ΥΓ2:Το πόσο βέβαιο είναι ότι θα προσληφθεί

Είναι ότι η απόφαση έχει γραφεί εδώ και δύο μήνες .Και αναμένει την τυπική εγκριση

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.