Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Στρίβειν ......δια της καθυστερημένης προσέλευσης ???

 



Πολλά τα ερωτήματα που είχαν να υποβάλλουν οι Σύμμαχοι στην αντιδήμαρχο πολιτισμου κ Χρυσάνθη Παλάζη ,στην συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών. Τα οποία  μπορούσαν να τεθούν πριν να αρχίσει η συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης .Η αντιδήμαρχος όμως έφτασε καθυστερημένα στην συνεδρίαση , όταν είχε σχεδόν ολοκληρωθεί η συζήτηση του πρώτου θέματος .Οπότε δεν μπορούσαν να τεθούν τα ερωτήματα .Βέβαια από την πλευρα των Συμμάχων ακούστηκε  , οτι η αντιδήμαρχος καθυστέρησε εσκεμμένα ώστε να αποφύγει να απαντήσει

2 σχόλια:

  1. Ωραία τους γλεντάει....Μπράβο Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί μου σύμμαχοι δεν πρόκειται να ξεπεράσετε ούτε την Παλαζη, ούτε το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023. Δυστυχώς επί 5 χρόνια έτσι θα πορευεσθε και μετά θα γίνετε σκόνη. Γιατί; Γιατί βρίσκεστε πολιτικά, σε βρεφική ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.