Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Δήμος Σερρών : Απάντηση τηλεγράφημα

 


 

 

Συνέχεια δίνει η εφημερίδα Ελεύθερο Βήμα στην αντιπαράθεση της με τον αντιδημάρχο του δήμου Σερρών  Νίκο Κουφοτολη .Με αφορμή το δημοσίευμα της  για τις απευθείας αναθέσεις  για την φετινή …μασκαράτα

 Οπως γράφει χαρακτηριστικα

 <<Φίλε Νίκο αυτή δεν είναι απάντηση, αλλά …τηλεγράφημα! >>

 

4 σχόλια:

  1. Θέμη πες ποια ξεκάθαρη απάντηση ήθελες να πάρεις και δεν την πήρες. Αυτό που λες είναι υπεκφυγή, γιατί σε αποστομωσε ο Κουφοτολης. Φίλοι της δημοτικής αρχής μην αφήνετε τίποτε αναπάντητο. Μπράβο κύριε Κουφοτολη που απάντησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λιου λιου μη λιου λιου λουλουδοδίκη, μια ζωή στα σοκάκια και στα στενά θα γυρνάς, στη νύχτα και στα σκοτάδια, στη διαπλοκή και τη διαστρέβλωση, μια πέτρα πάνω στην άλλη δεν είσαι άξιος να βάλεις. Μόνο γκρεμίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκο μην μασάς εσύ...
    Έστω και αυτούς τους δυο μήνες, αφήσατε ίχνη διαβάσεως και βάλατε την σφραγίδα σας και ας τελειώσει το όνειρο εδώ, χωρίς συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον 2:15, τον Χρυσάφη ούτε ζωγραφιστό να τον δω, η αλαζονεία και η ανεπάρκειά του πρωτοφανής, όμως και οι ΕΝΤΟΣ βρε παιδιά, παιδική χαρά. Προεκλογικά δεν ήξεραν τι ήθελαν, μετά δεν πίστευαν ότι κέρδισαν, στη συνέχεια δεν κατάλαβαν που βρίσκονταν, μετά δεν αντιλήφθηκαν τι ανέλαβαν και στο τέλος πάλι δεν ξέρουν τι θέλουν, δηλαδή γυρίσαμε από την αρχή. Ναι όντος αφήσανε ίχνη, από αυτά που δεν ξέρεις από που ήρθαν, που πήγαιναν και από που έφυγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.