Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : ¨¨ Βολευτηκαν μονο οι δεξιοι ¨¨¨?????

 


 

Στην επικαιρότητα ξανά το θέμα με τους συμβασιούχους του δήμου Σερρών που προσλήφθηκαν στα πλαίσια των μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορονοιου . Μονο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί το επιχείρημα κάποιων οτι θα πρέπει να απολυθούν γιατι όσοι προσλήφθηκαν ειναι δεξιοί .

Όσοι συνεχίζουν να επικαλούνται το παραπάνω επιχείρημα. Ας ρωτήσουν την δήμαρχο κ Μητλιαγκα ( ήταν στην οικονομική επιτροπη που ενέκρινε τις προσλήψεις ) .Την πρόεδρο του δημοτικου συμβουλίου κ Δριγκα , τον αντιδήμαρχο κ Γάτσιο και την κ Καρασουλτάνη  που ως μέλη του προηγούμενου δημοτικου συμβουλίου δεν αμφισβήτησαν ποτε την διαδικασια και τα κριτήρια πρόσληψης .Φυσικά απάντηση μπορεί να δώσει και ο επικεφαλης της αντιπολίτευσης ( 2019 -2024 ) κ Φωτιάδης

4 σχόλια:

  1. Αυτό είναι το πιο αισχρό επιχείρημα που έχει πέσει στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες. Είναι πασίγνωστο πως ακόμα και ως αντιπολίτευση η Πλευρά Φωτιάδη αυτή που εκπροσωπεί η Βαρβάρα Μητλιαγκα σήμερα βόλεψε και δικά της άτομα. Άλλωστε ψήφισαν όλες τις προσλήψεις συμβασιούχων τότε. Τώρα τι ακριβώς άλλαξε τόσο ξαφνικά.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επικεφαλής της αντιπολίτευσης ο Φωτιάδης, ωραίο αποκριάτικο ανέκδοτο, της συμπολίτευσης ναι και από πίσω όλοι οι άλλοι που ανέφερες που βόλεψαν παιδιά, συγγενείς και φίλους, βάλε και τον Χράπα μέσα και την Βαρβάρα που είχε τον μέντορα Χρυσανθίδη και τα ψήφιζε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι καλό καμουφλάζ για την τωρινή στάση της Δημάρχου. Στην πραγματικότητα όμως το θέμα δεν είναι δεξιά και αριστερά (μιας και οι δυο συνδυασμοί διαθέτουν ανθρώπους προερχόμενος και από ΠΑΣΟΚ και απο ΝΔ), το θέμα αφορά Χρυσαφη και Μητλιαγκα. Οτιδήποτε έχει σχέση με Χρυσαφη, αναστατώνει τη νέα δημοτική αρχή. Το κλίμα είναι πολεμικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΕΠ. Τι παρε και γράφετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.