Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Ο δήμαρχος βρήκε τον τροπο να εξαφανισει τις χωματερες

 


 

Με αφορμή τον καθαρισμό παράνομης χωματερής στην περιοχή του Νέου Πετριτσιου ο δήμαρχος κ Τάτσιος με ανάρτηση του  κάνει γνωστούς και τους τρόπους με τους οποίους η δημοτική αρχή θα λύσει δια παντός το πρόβλημα . Μακάρι η δημοτική αρχή να βρήκε ¨¨το μαγικό ραβδί ¨¨ που θα εξαφανίσει το πρόβλημα .Αλλά δήμαρχε αν δεν αλλάξει η νοοτροπία του δημότη οτι και να κάνετε τίποτε δεν θα αλλάξει

Η ανάρτηση του κ Τάτσιου

 

ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ
Ένα ακόμη σημείο του Δήμου ΣΙΝΤΙΚΗΣ καθάρισε μετά από πολλά χρόνια!
Το κοινό που είχαν όλες οι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ χωματερές που υπήρχαν έως τώρα είναι ο μεταλλικός κάδος για ογκώδη αντικείμενα που είχε τοποθετηθεί παλαιότερα. Όπου υπήρξε τέτοιος μεταλλικός κάδος δημιουργήθηκε χωματερή. Είτε επειδή αργούσε ο καθαρισμός του κάδου είτε επειδή δεν γινόταν έγκαιρα η ανανέωση της σύμβασης για την ανακύκλωση των ογκωδών το αποτέλεσμα ήταν ένα...ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ! Και η ασχήμια έγινε συνήθεια...
ΩΣ ΕΔΩ! Πλέον αλλάζουμε φιλοσοφία. Όποιος θέλει να πετάξει ογκώδη αντικείμενα παίρνει τηλέφωνο στον Δήμο (2323350215) και ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ γίνεται η περισυλλογή ΔΩΡΕΑΝ!
ΠΡΟΣΟΧΗ: σε κάθε χωματερή που καθαρίζεται τοποθετούνται ΚΑΙ πινακίδες ΚΑΙ κορδέλες για να σταματήσουν να πάρουν οι απερίσκεπτοι τα σκουπίδια τους.
ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΚΑΘΑΡΗ ΤΗΝ ΣΙΝΤΙΚΗ!
 
 
 

 

1 σχόλιο:

  1. Ο Τατσιος θα πάθει μεγάλη πλάκα. Είναι εκτός πραγματικότητας. Πετάει στα σύννεφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.