Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Δήμος Σερρών : Προς αντιδήμαρχο πολιτισμου ενταυθα

 


 

Πρώτα ο θεός σήμερα ολοκληρώνεται η διαδικασια για την ανάδειξη αναδόχου για τις εκδηλώσεις της αποκριάς στον δήμο Σερρών  .Για την μεγάλη καθυστέρηση ακούσαμε πολλές δικαιολογίες (  κατάργηση της ΚΕΔΗΣ  , νεα δημοτική αρχη κ.λ.π )

Στην Δράμα που και εκεί έχουν νέα δημοτική αρχή και τα ιδια προβλήματα .Στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου  δεν θα συζητήσουν για τις Αποκριές . Αλλα ΄θα συζητηθεί η έγκριση του προυπολογισμου για την Ονειρουπολη του 2024 .Θα γίνει ο οικονομικός απολογισμός του 2023 . Ενώ θα θα προχωρήσουν και στην συγκρότηση της «Ειδικής Επιτροπής Ονειρούπολης» (Διαπαραταξιακή Επιτροπή).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

ΥΓ: Η δικαιολογία οτι στην Δράμα έκλεισαν 20 χρονιά που γίνεται η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ  , εχει πλέον ξεθωριάσει γιατι η φετινή πολιτεία των ΕΥΧΩΝ θα ειναι η 11η


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.