Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Σέρρες : Τιμήθηκε η Σ. Ελευθεριάδου

 


 

 Για την πολυετή  και αξιόλογη προσφορά της στο πολιτισμό τιμήθηκε από τον Σύλλογο Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών η  κυρία Στέλλα Ελευθεριάδου.

Η  εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο «Γεώργιος Καφταντζής» της ΔΚΒ Σερρών το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 4 Μαρτίου.

Την τιμητική πλακέτα  της βράβευσης  παρέλαβε η κυρία Ελευθεριάδου  από την  δήμαρχο Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα η οποία

εξήρε το πάθος και την προσφορά της και αναφέρθηκε στους αγώνες των γυναικών σε άλλες περιόδου ώστε οι σημερινές να απολαύσουν την ισότιμη αντιμετώπιση στην κοινωνία.

Η κυρία Ελευθεριάδου ταύτισε το όνομα της με το Λύκειο Ελληνίδων Σερρών το οποίο υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια από τη θέση της προέδρου.

Η ίδια συγκινημένη ευχαρίστησε τον Σύλλογο Φίλων της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών και τον πρόεδρό   Πασχάλη Λογαρνέ για την τιμητική αναγνώριση.

Πρόσθεσε ότι στην προσπάθεια της αυτή είχε την στήριξη του αείμνηστου συζύγου της ενώ αξιολόγησε θετικά ότι η  βράβευση της έγινε από την πρώτη γυναίκα δήμαρχο Βαρβάρα Μητλιάγκα, με την γιαγιά της οποίας υπήρξαν ιδρυτικά μέλη  στο Λύκειο Ελληνίδων.

Σημειώνεται τέλος ότι  τον  συντονισμό της εκδήλωσης είχε η γενική γραμματέας του Συλλόγου Φίλων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών  Νατάσα Δάγκου.

 https://sertharros.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.