Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ψήφος εμπιστοσύνης από την γαλάζια πολυκατοικία στην δήμαρχο

 


 

 Μπορεί οι Σύμμαχοι να συνεχίζουν δια της δικαστικής οδου να αμφισβητούν το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου .Όμως μαθαίνω ότι στην γαλάζια πολυκατοικία βρίσκονται στην επόμενη μέρα και έχουν δεχτεί  και αναγνωρίζουν το αποτέλεσμα οτι η κ Μητλιαγκα ειναι δήμαρχος μέχρι το 2028 . Και επειδη ειναι στην κυβέρνηση και επειδη πρωτεύον ειναι το συμφέρον της πόλης και των πολιτών. Η δήμαρχος θα έχει την στήριξη στα όποια αιτήματα υποβάλλει στην κεντρική διοίκηση , όπου οι πόρτες  ειναι ήδη ανοιχτές

4 σχόλια:

  1. Αργεί ακόμα το καλοκαίρι, για όνειρα θερινής νυκτός....
    Οι ΕΝΤΟΣ εκτός και επί τα αυτά, θα πρέπει πρώτα με έργα αλλά και λόγια να αποδείξουν, ότι είναι όντως ακομμάτιστοι, όπως προεκλογικά διατράνωναν σε όλους τους τόνους, για να ανοίξουν οι πόρτες.
    Αλλά χλωμό το βλέπω, με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου και κάποιους άλλους πράσινους φανατικούς, στην καθοδήγηση της Δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έργο να κάνει που πρέπει να ξεχρεωσει το σύμπαν ολόκληρο που φεσωσε ο προηγούμενος

      Διαγραφή
  2. Πρώτα δεν απειλεί πολιτικά κανέναν. Δεύτερο όλοι θέλουν έργο το οποίο θα πιστωθεί και στην κυβέρνηση. Τρίτον βαρέθηκαν τα λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν η Νέα Δημοκρατία είναι «έξυπνη», κεντρικά και τοπικά, θα καταλάβει ότι δεν έχει να χάσει τίποτα από την δημοτική αρχή της Μητλιάγκα. Η τοπική κοινωνία είπε όχι στα λαμόγια, τις φανφάρες και το τίποτα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.