Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Δήμος Σερρών : ¨¨Ορφανό ¨¨ το πολιτιστικό κέντρο του Προβατα

 


 

 Προβλήματα αντιμετωπίζει το πολιτιστικό κέντρο  της Τ.Κ Προβατά το οποίο φιλοξενεί εκτός από τις εκδηλώσεις του συλλόγου, της ποδοσφαιρικής ομάδας και του συλλόγου Γυναικών  και μια σειρά άλλων  δραστηριοτήτων όπως  τη Φιλαρμονική Ορχήστρα. Σύμφωνα με την Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Έλενα Τούσκα τα προβλήματα είναι γνωστά από την προηγούμενη δημοτική αρχή και  έθεσε το ερώτημα  για το τι πρόκειται να γίνει καθώς χρήζουν επισκευών, οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αλλά και η οροφή  του κτηρίου από την οποία τρέχουν νερά κάθε φορά που βρέχει 

 

Το συγκεκριμένο κτήριο δεν ανήκει στο δήμο και παρόλες τις διαβεβαιώσεις στο παρελθόν σύμφωνα με την κ. Τούσκα, δεν έχει γίνει ακόμη τίποτα και ζήτησε να ενημερωθεί αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα εργασιών.

poster

Σε απάντηση των ερωτημάτων που έθεσε η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Αθανάσιος Γάτσιος ανέφερε  πως έχουν συνεννοηθεί να πάει εξωτερικός συνεργάτης του δήμου για να ελέγξει τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και να αλλαχθεί ο πίνακας. Όμως λύση για τη στεγανοποίηση της στέγης δεν προβλέπεται αφού ο δήμος  δεν διαθέτει  συνεργείο αλλά ούτε και κάποιον  εξωτερικό συνεργάτη προς το παρόν. 

 https://epiloges.tv

1 σχόλιο:

  1. Ελληνίδες Έλληνες για ποια πολιτιστικά κέντρα στα χωριά μιλάμε; Τα χωριά στην Ελλάδα ερημώνουν. Ο πληθυσμός της Ελλάδος στα επόμενα 20 χρόνια θα μειωθεί κατά 2 εκ. Σε λίγα χρόνια στα χωριά δεν θα κυκλοφορούν ούτε αδέσποτα σκυλιά. Για ποιο λόγο ένας νέος να μείνει στο χωριό και τι να κάνει στο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.