Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Σέρρες: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με τίτλο “Κόρη στην εφηβεία -Μαμά σε εμμηνόπαυση”

 




Με αφορμή αυτή την επετειακή ημέρα, ο Σύλλογος “Σερραίες Μανούλες”, η 1η ΤΟΜΥ Σερρών και η Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης, συνδιοργάνωσαν ημερίδα με τίτλο “Κόρη στην εφηβεία -Μαμά σε εμμηνόπαυση” θέλοντας να εξυμνήσουν την ευαίσθητη πλευρά της γυναίκας, τον κύκλο της, την αρχή και το τέλος της αναπαραγωγικής περιόδου, που αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι για την καθεμία γυναίκα.

 

Μέσα από αυτή την διαδικασία, επιβεβαιώθηκε ότι η πραγματική δύναμη κάθε γυναίκας, βρίσκεται ανάμεσα μας, ανάμεσα στο μοίρασμα εμπειριών, βιωμάτων και κυρίως την στήριξη που η μια γυναίκα προσφέρει στην άλλη.

Στη ημερίδα συμμετείχαν οι εξαιρετικές ομιλήτριες, Καίτη Αντωνοπούλου, Γ. Γραμματέας της ΕΛ.ΕΤ.ΕΜ, Βασιλική Σταβέλη και Σταυρούλα Μπέγου της 1ης ΤΟΜΥ Σερρών και Γεωργία-Μαρία Μάλλια και Ελισάβετ-Ειρήνη Μιχαηλίδου μέλη του Συλλόγου Σερραίες Μανούλες, οι οποίες έκαναν εξαιρετικές τοποθετήσεις.

Οι γυναίκες που παρευρέθηκαν στην ημερίδα, μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους, κάνοντας ακόμη πιο ενδιαφέρουσα αυτή την συνύπαρξη.

 https://www.serrespost.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.