Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Δήμος Σερρών : Βαρβαρα Μητλιαγκα - ¨¨Πιαστήκαμε αδιάβαστοι ΄¨

 


 

Μετά το φιάσκο με την διαδικασια εκλογής συμπαραστάτη του δημότη από το δημοτικό συμβούλιο Σερρών . Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η δήμαρχος Σερρών κ Μητλιαγκα σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα .Ομολογεί οτι δεν γνώριζαν τι προβλέπει η νομοθεσία .Καθως όπως γράφει << Κατόπιν προσεκτικής ανάγνωσης των σχετικών διατάξεων περί της εκλογής συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης και των επικαιροποιημένων τροποποιήσεων και σχετικών εγκυκλίων, δηλώνω με ευθύτητα ότι δεν επετεύχθη εν τέλει εκλογή>>

Όλα αυτά βέβαια τα διαπίστωσαν μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του δημοτικου συμβουλίου .Κατα την διάρκεια του οποίου πανηγύρισαν για την εκλογή του συμπαραστάτη .Δίνοντας μάλιστα τον λόγο και στον κ  Χατζημιχαιλιδη. Ο οποίος ευχαρίστησε για την τιμη που του γίνεται

 Η ανάρτηση της κ Μητλιαγκα

 

« Περί της εκλογής συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης»
Κατόπιν προσεκτικής ανάγνωσης των σχετικών διατάξεων περί της εκλογής συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης και των επικαιροποιημένων τροποποιήσεων και σχετικών εγκυκλίων, δηλώνω με ευθύτητα ότι δεν επετεύχθη εν τέλει εκλογή « Συμπαραστάτη του Δημότη και της επιχείρησης» στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 6ης Μαρτίου 2024. Ο σχετικός νόμος απαιτεί ο υποψήφιος να εγκριθεί από τα 2/3 επί του συνόλου των δημοτικών συμβούλων και όχι από τα 2/3 επί των παρόντων όπως λαθεμένα ερμηνεύτηκε η διάταξη. Ζητώ προσωπικά συγγνώμη για τη λάθος ερμηνεία και την ανακοίνωση εκλογής στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Η ψηφοφορία θα επαναληφθεί σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπως προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις. Δική μας πρόσθεση παραμένει η ευχή να λειτουργήσει επιτέλους ο θεσμός στο Δήμο Σερρών, προς όφελος των συνδημοτών μας.
Βαρβάρα Μητλιάγκα
Δήμαρχος Σερρών

2 σχόλια:

  1. Φίλοι και φίλες του serresbom, επιτρέπεται οι συμμαχοι να μην ψηφίσουν για συμπαραστατη του δημότη τον υποψήφιο σύμβουλο της Συμμαχίας στις δημοτικές εκλογές; Το πρόβλημα το έχει η συμμαχία και όχι η Μητλιαγκα που με μεγαλοψυχία πρότεινε για συμπαραστατη του δημότη υποψήφιο σύμβουλο της Συμμαχίας. Το πολιτικό σκεπτικό των συμμάχων είναι κάτω του μηδενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι υπηρεσιακοί τί εισηγήθηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.