Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Δήμος Σερρών : ¨΄Στο κενο ¨¨ η προσπάθεια του προέδρου

 


 

 

Ωραία η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών .Γιατι μπορεί  να κυριάρχησε ¨¨ το λάθος ¨΄ από μέρους της δημοτικής αρχής σε οτι αφορά την διαδικασια ορισμού συμπαραστάτη του δημότη. Όμως με το καλήμερα υπήρξε και άλλο ζήτημα στο οποίο η παράταξη των ΕΝΤΟΣ ¨¨πιάστηκε αδιάβαστη ¨¨ .

Σύμφωνα με τον κανονισμό προβλέπεται πριν την έναρξη συζήτησης των θεμάτων ημερήσιας διάταξης

 1. Ο Πρόεδρος να ανακοινώνει στο σώμα κάθε έγγραφο που απευθύνεται στο συμβούλιο.

2 Ο Δήμαρχος μπορεί να προβεί σε οποιαδήποτε  ανακοίνωση, ενημέρωση ή πρόταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο.

3. οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της  μειοψηφίας, κατά  τη σειρά της δύναμής τους, και στην συνέχεια οι λοιποί Δημοτικοί Σύμβουλοι  και οι τυχόν συμμετέχοντες Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων μπορούν  να προβούν σε ανακοινώσεις προς το Δημοτικό Συμβούλιο  ή να απευθύνουν ερωτήσεις προς το Δήμαρχο ή τον αρμόδιο, ανάλογα με το θέμα,  Αντιδήμαρχο.

Αυτά προβλέπει ο κανονισμός ο οποίος στην χθεσινή συνεδρίαση παραβιάστηκε γιατι κατά την διάρκεια συζήτησης των προ ημερησίας διάταξης θεμάτων. Τον λόγο ζήτησε ο αντιδήμαρχος αθλητισμου κ Κεισογλου . Ο οποίος  αντι να απαντήσει σε κάποια ερώτηση ή έστω να κάνει καποια ανακοίνωση στο σώμα  , επιτέθηκε στον  επικεφαλης της αντιπολίτευσης κ Χρυσαφη , ζητώντας εξηγήσεις για μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .Μάταια ο δημοτικός σύμβουλος ( πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ ) κ Χαλκιοπουλος απευθυνόμενος στην πρόεδρο κ Δριγκα της θύμισε οτι υπάρχει παραβίαση του κανονισμού λειτουργίας του δημοτικου συμβουλίου. Η πρόεδρος έδωσε τον λόγο στον αντιδήμαρχο .Ο οποίος ( όπως παρατήρησε ο κ Χρυσάφης ) ανέπτυξε ένα   “προετοιμασμένο λογύδριο”

 


 

5 σχόλια:

  1. Αλλά αυτοί είστε....
    https://www.youtube.com/watch?v=UkgVgUoLC0E&ab_channel=%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82%CE%A3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τσίρκο των εντός δεν έχει τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα το ποιος ρίχνει λάσπη, μιλάει για νεοπράσινους, δεν θα μπει στο πειρασμό, κτλ είναι απλά για γέλια 😂🤣
    Καιρός να σοβαρευτεί η αντιπολίτευση γιατί την επόμενη φορά δεν θα πάρει ούτε 25% με τον ρυθμό που πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απάντηση πάντως ο παρολίγον δήμαρχος δεν έδωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.