Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Πλάτων Σερρών : Με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχια το ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο ΟΠΕΝ Badminton

 


 

Με μεγάλη αγωνιστική αλλά και Οργανωτική Επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο ΟΠΕΝ ΑΓ που φιλοξένησε η πόλη μας στις 9 και10 Μαρτίου.
128 αθλητές συμμετείχαν για τα έπαθλα και τους σημαντικούς βαθμούς με φόντο τα επερχόμενα ηλικιακά πανελλήνια.
Ικανοποιημένοι οι φιλοξενούμενοι από τις δυνατότητες που προσφέρει το Γυμναστήριο και η πόλη μας. Βοήθησε τα μέγιστα ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κείσογλου Παναγιώτης παρά  το στενό χρονικά πλαίσιο που υπήρχε για την οργάνωση των αγώνων.

Badminton: Μεγάλη αγωνιστική επιτυχία του "ΠΛΑΤΩΝ" ΣερρώνΣτο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η Σωτηρίου κέρδισε τον 7ο συνεχόμενο τίτλο του απλού σε αυτό το πρωτάθλημα καθώς και τον 7ο στο διπλό με ζευγάρι την Λαμπριανίδου Θεοδώρα του ΟΑΓΩ Θεσσαλονίκης.

Ο Κιοσσές Ραφαήλ ήταν συγκλονιστικός – άγγιξε τελικό στο απλό.

Badminton: Μεγάλη αγωνιστική επιτυχία του "ΠΛΑΤΩΝ" ΣερρώνΕξαιρετικά ματς και η Κουτσούρη Ευαγγελία στο διπλό κατέλαβε την 3η θέση .

Στις 8άδες έφτασαν οι : Ρακιτζής Β. , Κωνσταντινίδης Δ. , Κουλακίδης Χρ. ,
Στις 16άδες έφτασαν οι : Πετρόβαλη Ευ. , Βλάχου Ελ., Ακριτίδου Ξ. ,
Στις 32άδες έφτασαν οι : Γκουγκούδης Δ. , Κάγκουρας Αντ. , Καραστεργίου Χρ., Ηλιάδης Άγγ., Καλένδραλη Β. , Χαριτίδου Σωτ.

Badminton: Μεγάλη αγωνιστική επιτυχία του "ΠΛΑΤΩΝ" ΣερρώνΤους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους: η Δήμαρχος Σερρών Μητλιάγκα Βαρβάρα, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κεΐσογλου Παναγιώτης και Παπαδόπουλος Αθανάσιος, καθώς και ο κ. Μπέγος Κωνσταντίνος Εντεταλμένος Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας.

Badminton: Μεγάλη αγωνιστική επιτυχία του "ΠΛΑΤΩΝ" Σερρών

 serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.