Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

«Προοδευτικοί της κεντροαριστεράς» ως παράρτημα του Μητσοτάκη!

 


 

 Σε φαεινή ιδέα του κ. Διονύση Τεμπονέρα αλλά και του κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη αποδίδεται ο χαμός που έχει προκληθεί για την κοινή τους συμμετοχή.. ομού μετά της κυρίας Έφης Αχτσιόγλου σε εκδήλωση αναζήτησης τρόπων ανατροπής του κ. Μητσοτάκη από τις προοδευτικές δυνάμεις.

Ο κ. Τεμπονέρας βρίσκεται, ούτως ή άλλως, στην μπούκα του κανονιού από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όμως ο κ. Χριστοδουλάκης δεν είχε δώσει μέχρι πρότινος δικαιώματα στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης έχει γίνει έξαλλος με τον βουλευτή του, θεωρώντας ότι η πρωτοβουλία του είναι ένα πρώτο στοιχείο κινητικότητας για τις μελλοντικές του προθέσεις. Οφείλω να ομολογήσω, πάντως, ότι μεγαλύτερη ωφελημένη από την εκδήλωση θα είναι η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, κ. Έφη Αχτσιόγλου, που αναζητεί τρόπους για να είναι μέσα στα πράγματα.

Το πρόβλημα με το γεγονός πως έχει βρεθεί στα αζήτητα της δημοσιότητας δεν αφορά μόνο την ίδια αλλά και τους 11 αποσκιρτήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μαθαίνω πως ο κ. Αλέξης Χαρίτσης τηλεφωνεί στις κυρίες που κλείνουν τα τηλεοπτικά πάνελς και αυτοπροτείνεται ως καλεσμένος.

Ευτυχώς που υπάρχει και ο μεγάθυμος πρωθυπουργός και του απαντάει στην ώρα του στη Βουλή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.