Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Βαρβάρα Μητλιάγκα : Υπάρχει η πολιτική βούληση για να κλείσει το θέμα των στρατοπέδων

 




Ένα θέμα που απασχόλησε επί σειρά ετών τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές αλλά και την τοπική κοινωνία, είναι αυτό της παραχώρησης των πρώην στρατοπέδων στον Δ.Σερρών.

 

Το πρώην Στρατόπεδο “Κολοκοτρώνη” παραχωρήθηκε προς χρήση από το Υπουργείο Οικονομικών στο Επιμελητήριο Σερρών για 20 συν 10 χρόνια.

Το πρώην Στρατόπεδο “Εμμανουήλ Παππά” (έκτασης 193 στρ.) είναι αγνώστου ιδιοκτησίας, πλην 55 στρ. τα οποία ανήκουν στο Δήμο Σερρών.

Το πρώην Στρατόπεδο “Παπαλουκά” ανήκει στο Δήμο Σερρών σύμφωνα με το Εθνικό Κτηματολόγιο, αλλά το ΤΕΘΑ εγείρει θέματα ιδιοκτησίας και μπορεί να καταθέσει ένσταση διεκδικώντας την ιδιοκτησία του πρώην στρατοπέδου, μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο.

H Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, τις προηγούμενες μέρες είχε επαφές με Υπουργούς στην Αθήνα, τους οποίους ενημέρωσε για τις προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής, ενώ έθεσε στο πιο υψηλό επίπεδο τα ζητήματα και τις διεκδικήσεις του δήμου Σερρών, μεταξύ αυτών και το θέμα των Στρατοπέδων.

‘Υπάρχει η πολιτική βούληση για να κλείσει το θέμα” δήλωσε η Δήμαρχος.


 https://www.serrespost.gr/

2 σχόλια:

  1. Κοιτάξτε μην κυνηγάτε τους εργαζόμενους του Δήμου,δεν βγήκατε για να διώξετε κόσμο από τις δουλειές. είστε ο μόνος δήμος που είναι αντίδικος στους υπαλλήλους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ , ΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΤΟΥ COVID ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.