Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Κάθε μέρα δικαιώνουν τους Συμμάχους

 

 



Αν θυμάστε προ δίμηνου την αντίδραση των ΕΝΤΟΣ ειχε προκαλέσει η απόφαση της δημοτικής αρχής της Συμμαχίας να προχωρήσει ( με την διαδικασια της απευθείας ανάθεσης ) στο έργο ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

 Αυτά πριν να αναλάβουν τα ηνία του δήμου Σερρών .Γιατι ως δημοτική αρχή πλέον. Παρέτειναν χρονικά  κατά ένα μήνα  την σύμβαση που είχε ο ίδιος εργολαβος για το 2023 .Σύμφωνα με την απόφαση  η ανάγκη τροποποίησης της εν λόγω σύμβασης οφείλεται στη πληθώρα εργασιών που δεν ήταν δυνατό να ολοκληρωθούν εμπρόθεσμα

ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ  

ΥΓ : Τώρα όταν έρχεσαι ως δημοτική αρχή να αναγνωρίσεις οτι υπάρχει μεγάλος όγκος δουλειάς .Γιατι ως αντιπολίτευση γκρίνιαζες και σήκωσες και μεγάλο κουρνιαχτό ?????

Αναμένουμε απάντηση από την Λουλουδουπολη

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν γνωρίζετε από δημόσιες συμβάσεις και τον τρόπο και χρόνο υλοποίησης τους καλό θα ήταν ως site ή blog , να μην γράφετε ότι σας σερβίρουν.
    Οι λόγοι παράτασης υλοποίησης και ολοκλήρωσης μιας σύμβασης μπορεί να είναι διαφορετικοί από την αιτία για την οποία δίνεται παράταση, ακόμα και για να μην εκτεθεί ο εργολάβος.
    Ελπίζω να το δημοσιεύσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.