Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Θα ανοιξει το γήπεδο ????

 


 

Ανοίγουν τα γήπεδα για τους φιλάθλους από τις 13 Φεβρουάριου .Σε οτι αφορά τον Πανσερραικο το παιχνίδι που θα γίνει με φιλάθλους ειναι στις 24 Φεβρουάριου με τον Ατρόμητο .Ευλόγως λοιπόν μπαίνει το ερώτημα ποιες από τις κερκίδες θα ανοίξουν για τους φιλάθλους .Στην πρόσφατη αυτοψία της επιτροπής αδειοδότησης  της περιφέρειας , παρά την αφαίρεση του στεγάστρου η κερκίδα κρίθηκε ακατάλληλη . Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο κ Γάτσιο το πρώτο μερος της μελέτης στατικής επάρκειας  κρίνει ως ακατάλληλο και το βόρειο πέταλο .

Από την πλευρα του δήμου μέχρι στιγμής τηρείται σιγή ιχθύος 

3 σχόλια:

  1. Από την ημέρα των εκλογών και μετά δεν έγινε καμία κίνηση για να ανοίξει το γήπεδο... Ήταν δύσκολο αλλά δεν υπάρχει πρόθεση να ανοίξει από την νέα δημοτική αρχή... Καμία κίνηση καμία προσπάθεια... Δικαιολογία ότι η μεταβαση δεν ήταν ομαλή... Γιαυτό και αυτοί αντί να είναι στα γραφεία τους είναι στο βόλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάμε στο βόλτα για καφέ;;; τόσο καιρό και δεν κάνουν τίποτα απολύτως, σαν πολλά τα λέγανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαρβάρα θέλατε οργανωμένοι;;; Πάρτε Βαρβάρα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.