Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Αυτοκινητοδρομιο Σερρών : ¨¨Η μπάλα στην κερκιδα ¨¨¨

 




 Όταν είχε προκύψει το θέμα με τα  εισιτήρια αγώνα που διοργανώθηκε στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών , η δήμαρχος κ Μητλιαγκα με γραπτή της δήλωση είχε κάνει λόγο για πλαστά εισιτήρια τονίζοντας  οτι το θέμα θα διερευνηθεί σε βάθος .

Το πότε θα διερευνηθεί ειναι ενα ερώτημα , αφού ο νέος πρόεδρος της ΑΕ Αυτοκινητοδρόμιο κ Μπέγος ρωτήθηκε από την Βαια Βαιδου και απέφυγε να απαντήσει , αφού είπε οτι είναι νεα διοίκηση υπάρχουν άλλες προτεραιότητες και το θέμα θα διερευνηθεί στο μέλλον

 

 

 


 


3 σχόλια:

  1. Μάλιστα στο μέλλον ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Μπέγο οι ιστορίες τις οποίες έχει ανοίξει ο πρώην και νυν πρόεδρος της ΛΑΜΣ (θυγατέρες , εισιτήρια κλπ,0 δεν πρόκειται ούτε να περιμένουν ούτε και να τις θάψετε έντεχνα.
    Όλα σύντομα εάν δεν ξεκινήσετε θα φτάσουν στον Εισαγγελέα, και δεν θα λέτε εσείς και η κ. Μητλιάγκα ότι δεν σας είχαμε προειδοποιήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.