Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Σέρρες : Έναρξη λειτουργίας τμήματος νεότητας από τον Ερυθρό σταυρό

 


 

 Ξεκινάει ο Τομέας Νεότητας στο Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Σερρών. Σκοπός της δημιουργίας και λειτουργίας του Τομέα στις Σέρρες αλλά και στο Νομό Σερρών γενικότερα είναι η ενημέρωση των νέων ανθρώπων πάνω στον εθελοντισμού μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

 Ο Τομέας Νεότητας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πιστεύοντας επίσης ακράδαντα στην αναγκαιότητα της ευαισθητοποίησης των νέων ανθρώπων σε σημαντικά κοινωνικά φαινόμενα επιδιώκει την ενεργή συμμετοχή τους στη σύγχρονη πραγματικότητα.

 Η Πρόεδρος του  Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Σερρών κ. Μαρία Θεοδωρίδου μιλώντας στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ αναφέρθηκε στο Τομέα Νεότητας και στο μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει τονίζοντας πως οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις αρχές και τις αξίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και θα αποκομίσουν πολλά οφέλη με τη συμμετοχή τους στις πλούσιες δράσεις που θα υπάρχουν. 

 

 https://epiloges.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.