Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Σιντικης : Συνταχθείτε για το καλό του τόπου

  


 

Με τη φράση ¨¨ Συνταχθείτε για το καλό του τόπου ¨¨ κλείνει την απάντηση του στον επικεφαλης της παράταξης ΕΝΩΣΙ Ιωσήφ Παναγιωτιδη ο δήμαρχος Σιντικης Γιώργος Τάτσιος .Ο κ Τάτσιος διαψεύδει τα όσα ισχυρίστηκε προ ημερών ο κ Παναγιωτιδης για το αεροδρόμιο Χορτερου και τις δαπάνες του δήμου για την κατασκευη νέας ιστοσελίδας και την δημιουργία νέου λογότυπου του δήμου

Η απάντηση του κ Τάτσιου

ΚΡΙΜΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...
👉 Είμαστε μια νέα Δημοτική Αρχή που ΚΑΛΠΑΖΕΙ στην κυριολεξία!
Εισάγουμε νέα νοοτροπία σε έναν Δήμο που είχε συνηθίσει στην ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και στην ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!
👉 Δεν δικαιολογείται ο επί σειρά ετών επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης να γράφει τέτοια πράγματα (εκτός αν του τα γράφουν "άλλοι"...)
📌 ΨΕΜΑ 1ο
Ο Τάτσιος βάζει λουκέτο σε Λουτρά και στο Αεροδρόμιο του Χορτερού.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Ο έλεγχος από το Υπουργείο Τουρισμού έγινε στις 21 Δεκ 2023 (επί θητείας Δομουχτσίδη) και βρέθηκε ότι τα Λουτρά ΗΔΗ λειτουργούσαν παράνομα με ποινικές ευθύνες για τους διοικούντες. Η νέα Δημοτική Αρχή ανέλαβε την ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ τους με ΝΟΜΙΜΟ και ΑΣΦΑΛΗ τρόπο! Για το αεροδρόμιο η προηγούμενη Δημοτική Αρχή χρωστούσε 34.600 ευρώ μισθώματα στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας. Στις 16 Φεβρουαρίου 2024 (μόλις 46 ημέρες από την ανάληψη της διοίκησης από εμάς) το ΤΕΘΑ έστειλε τελεσίγραφο που λέει ότι σε δέκα ημέρες θα κάνει κατάσχεση το χρέος και θα καταγγείλει την σύμβαση. Το αεροδρόμιο του Χορτερού ήταν ένα ακόμη "μαύρο" κληροδότημα από τον κ.Δομουχτσίδη για το οποίο οι εξελίξεις ήρθαν επίσης ΓΡΗΓΟΡΑ πριν γίνουν ενέργειες από εμάς! Άραγε υπάρχει λογικό άνθρωπος που πιστεύει ότι έχει ευθύνη η νέα Δημοτική Αρχή; Ωστόσο εμείς θα αγωνιστούμε σε αυτήν την προθεσμία να ανατρέψουμε την απόφαση του ΤΕΘΑ!
📌 ΨΕΜΑ 2ο
Ενώ έχουμε ιστοσελίδα θα δώσουμε 7000 ευρώ για νέα.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Η ιστοσελίδα του Δήμου είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Για την εξυπηρέτηση του δημότη απαιτείται μια σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα με πρότυπο την ιστοσελίδα του Δήμου Περιστερίου! Αυτό αξίζει ο Δήμος Σιντικής και θα το έχει!
📌 ΨΕΜΑ 3ο
Ενώ έχει λογότυπο ο Δήμος θα δώσει ο Τάτσιος 2000 ευρώ για να σχεδιάσει νέο...(με ειρωνεία σχετικά με το ύψος του ποσού)!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ
το υπάρχον λογότυπο που χρησιμοποιούσε ο Δήμος ως τις 31/12/23 το χρησιμοποιούσε ΠΑΡΑΝΟΜΑ αφού απορρίφθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Τουρισμού (αυτό επισύρει βαρύ πρόστιμο)! Τόσα χρόνια αντιπολίτευση...δεν το έμαθε ο κ.Παναγιωτίδης; Το κόστος των 2000 ευρώ αφορά τόσο στην σχεδίαση αλλά το μεγαλύτερο μέρος αφορά στην ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ του σήματος που κοστίζει περισσότερο από 1500 ευρώ!
Τέτοια αντιπολίτευση δεν τιμά το Δημοτικό Συμβούλιο...
Ας μη βιάζονται κάποιοι... τα (καλά) αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται...και είναι ΝΩΡΙΣ! Συνταχθείτε για το καλό του τόπου και αφήστε την παλιά νοοτροπία! 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.