Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Σέρρες: Νέα τρικυμία στην ΛΑΜΣ , άκυρες οι εκλογές ???







Περισσότερα προβλήματα φαίνεται ότι δημιούργησαν ( από όσα θα έλυναν ).Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικου συμβουλίου στην ΛΑΜΣ.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βαϊας Βαιδου για το ΔΙΚΤΥΟ, μέλος της Λέσχης προσέφυγε στο πρωτοδικείο ζητώντας την ακύρωση των εκλογών ,καθώς όπως υποστηρίζει αυτές έγιναν χωρίς να τηρηθεί το Καταστατικό. Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι
α )δεν έγινε η προβλεπόμενη εκλογοαπολογιστικη συνέλευση.
β ) Δεν εστάλη στα μέλη  ( με  sms η  mail ) πρόσκληση συμμετοχής στην ΓΣ αλλά υπήρξε μόνο μια ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
γ ) Αν και από το καταστατικό προβλέπεται να έχουν δικαίωμα ψήφου μέλη που τακτοποιούνται οικονομικά και κατά την διάρκεια των εκλογών ,αυτό καταστρατηγήθηκε ,αφού η λίστα όσων είχαν δικαίωμα συμμετοχής και του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, έκλεισε μέρες πριν από την ημερομηνία των εκλογών.
Εντύπωση προκαλεί ότι ο πρώην πρόεδρος ( επί δικής του θητείας έγιναν οι εκλογές. ) και μέλος του νέου Δ.Σ  Μαριος Ζιχναλης, .Επικαλούμενος επαγγελματικές  υποχρεώσεις , αρνήθηκε να τοποθετηθεί
 επί των καταγγελιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.