Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Κάποιος να τους πει οτι ειναι δημοτικη αρχή

 




 Τρεις μήνες είχαν μετά τις εκλογές οι ΕΝΤΟΣ να προετοιμαστούν για να αναλάβουν τις τύχες του δήμου . Και ήδη κυβερνούν κοντά δύο μήνες . Μέχρι στιγμής το  μόνο που βλέπουμε είναι κοπές βασιλόπιτας και εθιμοτυπικές συναντήσεις της δημάρχου με φορείς , συλλόγους , ενώσεις κ.λ.π. Και την δημοτική επιτροπη να συνεδριάζει κάθε δυο μέρες για να εγκρίνει δαπάνες για την πρόσληψη δικηγόρων για δικαστικές υποθέσεις του δήμου . Η προεκλογική και μετεκλογική δέσμευση όλα στο φως ( για το τι παρέλαβαν  ) αποδεικνύεται πυροτέχνημα .Καθως μέχρι στιγμής δεν έγινε κουβέντα , κάτι που έχει δυο ερμηνείες ή οτι όλα ήταν καλώς καμωμένα  ( κάτι που για την ΔΕΥΑΣ το είπε η δήμαρχος που εξήρε το έργο των υπηρεσιακων και του κ Χαλκιοπουλου ) ή δεν πρόκειται να ¨¨ακουμπήσουν το θέμα .Ο  χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα και ώρα να βρουν τον βηματισμό τους και να αρχίσουν να δρομολογούν και να υλοποιούν τα όσα υποσχέθηκαν προεκλογικά


5 σχόλια:

  1. Φίλοι του Serresbomb, για την ήττα του Χρυσάφη έχετε μεγάλη ευθύνη, διότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Δήμου ο Χρυσάφης τον στηρίζατε με πάθος, χωρίς ίχνος κριτικής απέναντι του, ενώ ασκούσατε πολιτικό εκφοβισμό (bulling) στους πολιτικούς του αντιπάλους.
    Τώρα στη νέα αυτή δημαρχιακή θητεία ξεκινήσατε τον πόλεμο στη νέα δημοτική αρχή, ακόμη πριν αναλάβει και κλιμακωνετε τον πόλεμο σας μέρα με τη μέρα, χωρίς τεκμηρίωση αλλά με αοριστολογιες, υπονοούμενα και παραπλανητικα σχόλια.
    Ερωτω: Μήπως έτσι βοηθάτε τη Μητλιαγκα να κερδίσει και πάλι το Δήμο Σερρών;
    Μήπως ισχύει και για σας ή λαϊκή ρηση: " το πάθημα, μάθημα;".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Να δρομολογούν τα όσα υποσχέθηκαν προεκλογικά", το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις, είδες, άκουσες, διάβασες να υπόσχονται κάτι; "όλα στο φως", "σαν το σπίτι μας" και κάτι τέτοια. Σύστημα ότι να' ναι ή ό,τι φτάσει, πλημμύρα δηλαδή. Ας ξεκινήσουν από τα δικά τους άπλυτα, όλα στο φως, οι προσλήψεις των παιδιών και συγγενών τους, τα λεφτά της Παλάζη μαζί με τον Αρκούδο, τη Φάτνη και τα συναφή και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ, ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ?ΡΕ ΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΓΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΗΠΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11:46, για ποιους πολιτικούς αντιπάλους μιλάς; Διότι με την παράταξη Φωτιάδη και αυτούς που είναι εκλεγμένοι σήμερα συνδιοίκησαν και όχι μόνο. Τερζής; Παπαφωτίου και Χαραλαμπίδου στάθηκαν απέναντι, μόνοι τους και μην ακούσω για κανέναν Γκότση, όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά την κωλοτούμπα, ό,τι έλεγε ήταν απλά σάλτσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο το τεραστιο πολιτικο κεφαλαιο του τοπου, που ολοι εν χορω βροντοφωναζουμε να επανελθει πάραυτα, πού βρίσκεται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.