Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Εθιμοτυπική ή προεκλογική η επίσκεψη ????

 



Την ΠΕ Σερρών επισκέφθηκαν την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου ο πρόεδρος

ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και ο  Πρόεδρος του ΦΟ.Δ.Σ.Α Μιχάλης Γεράνης . Οι οποίοι συναντήθηκαν με τους δημάρχους Σιντικης Γιώργο Τάτσιο και Νεας Ζίχνης Παντελή Μπόζη . Για τους λόγους της επίσκεψης τους οι απόψεις διίστανται. Ο κ Τάτσιος την χαρακτήρισε εθιμοτυπική , ενώ ο κ Μπόζης προεκλογική. Αφού σε λίγες ημέρες έχουμε εκλογές για την ανάδειξη του νεου ΔΣ της ΠΕΔ .Οπου οι κκ Καιτεζιδης και Γερανης ειναι υποψήφιοι .

Εμεις θα επιλέξουμε την εκδοχη του κ Μπόζη

Η ανάρτηση του κ Τάτσιου

Ο ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΑΙΤΕΤΖΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο Σιντικής πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Πανοράματος-Πυλαιας-Χορτιάτη κ.Ιγνάτιος ΚΑΙΤΕΤΖΙΔΗΣ μαζί με τον πρόεδρο του περιφερειακού συνδέσμου Φο.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας κ.Μιχαηλ Γεράνη!
 
 
 Η ανάρτηση του κ Μπόζη
 
Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκα σήμερα, στο δημαρχείο Νέας Ζίχνης, το Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη και Πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και τον Πρόεδρο του ΦΟ.Δ.Σ.Α Μιχάλης Γεράνης , οι οποίοι και θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.
Τους εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.