Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Καλώς ήρθατε στον πραγματικό κόσμο κ αντιδήμαρχε

 


 

Μου ψιθύρισε ο σμπίρος οτι η αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Σερρών κ Μπάρμπα .Έσπευσε να κάνει γνωστή την έντονη δυσαρέσκεια της για το βίντεο που ¨¨έπαιξε ¨΄ και το οποίο έχει καταγράψει την συνομιλια της με δημοσιογράφους για την απόφαση της οικονομικής επιτροπής για τις εκδηλώσεις της Αποκριάς .

Μάλλον η αντιδήμαρχος χθες αντιλήφθηκε οτι έχει θεσμικό ρόλο     και στο δημαρχειο , η οποία συνομιλια με δημοσιογράφους δεν μπορεί να ιδιωτική .Ειδικά όταν οι δημοσιογράφοι ζητούν απαντήσεις για δύο αποφάσεις ( 30.000 +30.000  ) που φέρουν την υπογραφή της και η ίδια αρνείται να δώσει απαντήσεις παραπέμποντας στην συνάδελφο της κ Παλάζη 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

3 σχόλια:

  1. Σώπα μωρέ που ενοχλήθηκες κιόλας Μπάρμπα..!!! επειδή φάνηκε η ανικανότητα η ημιμαθεια σου?? Τι θα κάνεις δηλαδή. Θα επιβάλεις στους δημοσιογράφους να μην αποτυπώνουν τη πραγματικότητα .???
    Και μια ερώτηση σε αυτούς που ψήφισαν ΕΝΤΟΣ. Η εικόνα της δημοτικής αρχής έστω και αυτούς τους δύο μήνες σας αρέσει? Δεν αντιλαμβάνεστε και εσείς πως αυτοί οι άνθρωποι είναι ανεπαρκείς? Δεν έχουν ιδέα που και για ποιον σκοπό έχουν βρεθεί εκεί που έχουν βρεθεί.. κρίμα ο λαός δεν αποφασίζει όλες τις φορές με σύνεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτο από μια ομάδα ο ένας να ρίχνει την ευθύνη σε άλλο. Τραγικό και ανήθικο. Νομίζω δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό και μπροστά στις κάμερες μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαράδεκτο από μια ομάδα ο ένας να ρίχνει την ευθύνη σε άλλο. Τραγικό και ανήθικο. Νομίζω δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό και μπροστά στις κάμερες μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.