Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Πάει Τούμπα ο Πανσερραικος ???


 

 

 

 Ανοίγουν τα γήπεδα για τους φιλάθλους από τις 13 Φεβρουαρίου και επανέρχεται στην επικαιρότητα το θέμα της καταλληλότητας των κερκίδων του δημοτικου γηπέδου . Αφού η αρμόδια επιτροπη της περιφέρειας τις επόμενες ημέρες θα κάνει γνωστή την απόφαση της για το ποιες από τις δύο κερκίδες και τα ποια από τα  δύο πέταλα ειναι κατάλληλα να ανοίξουν τις πύλες τους για τους φιλάθλους . Μου ψιθύρισε ο σμπίρος οτι στην διοίκηση της ΠΑΕ έχει αρχίζει να κερδίζει πόντους η ιδέα  , αν η ομάδα εξασφαλισει φέτος  την παραμονη της στην κατηγορία .Και το καλοκαίρι δεν γίνουν οι απαραίτητες εργασίες ώστε  να μπορούν να ανοίξουν όλες οι κερκίδες .Του χρόνου να δηλωθεί ως έδρα το γήπεδο της Τουμπας. Αφού φέτος υπήρξε μεγάλη απώλεια εσόδων από τα εισιτήρια.

Θυμίζουμε οτι για τα παιχνίδια του πρώτου γύρου με Άρη και ΠΑΟΚ ( που θα απέφεραν μεγάλα έσοδα ) λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου  έγινε αλλαγή έδρας .

Και όταν ήρθε η ώρα να γίνει το παιχνίδι με τον Άρη στις Σερρες ( λόγω της απόφασης για κλειστά γήπεδα ).Στο ταμείο της ΠΑΕ δεν μπήκε ούτε ευρώ από εισπράξεις εισιτηρίων.

Ενώ μεγάλη απώλεια εσόδων θα υπάρξει και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ .

 

4 σχόλια:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.