Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνουπολη : Ο σύμβουλος του αντιδημάρχου

 


 

 Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει

 

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και ολα τα ίδια μένουν σε δήμο της Μυθικής Λιμνουπολης μου ψιθύρισε ο σμπίρος μετά την ανάγνωση του τελευταίου του παραμυθιού. Γιατι οι ΄΄    νταλαβερτζήδες ¨¨ στην Λιμνουπολη  έχουν δυο ικανότητες .Να μεταλλάσσονται ανάλογα με το ποιον επιλεγουν να υπηρετήσουν και να  εντοπίζουν γρήγορα τις αδυναμίες των δημοτικών συμβούλων και να τους πείθουν οτι ειναι απαραίτητοι.

Μυστικοσύμβουλος της προηγούμενης δημοτικής αρχής έχει γίνει το δεξί χέρι  αντιδημάρχου της νέας κυβέρνησης του δήμου. Πως τα κατάφερε ??

Γρήγορα αντιλήφθηκε ¨¨την ¨¨κάψα του αντιδημάρχου ¨¨ να καταξιωθεί στον χώρο του αθλητισμου . Οπότε από κει και πέρα ήταν εύκολο να του αυτοπροταθει να αναλάβει το προμοτάρισμα του ώστε ( με τις γνωριμίες του )  να τον καταξιώσει στους αθλητικούς χώρους της Λιμνουπολης.

Ε τώρα αν στην πορεία πάρει και κάνα δυο τρεις δέκα δουλίτσες δεν ειναι κακό .Τζάμπα θα δουλεύει  

 

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

2 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ??????ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!ΥΣΤΕΡΑ???ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ???ΑΧ ΒΑΡΒΑΡΑ!!!ΑΧ ΒΑΡΒΑΡΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για άλλον χτυπάει η καμπάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.