Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Σέρρες : Δράσεις αποδοχής της διαφορετικότητας από το 5ο Γυμνάσιο και την Ηλιαχτίδα

 




Στο πλαίσιο του προγράμματος της προεπαγγελματικής κατάρτισης των παιδιών της Ηλιαχτίδας, μαθητές και εκπαιδευτικοί του 5ου Γυμνασίου Σερρών, συμμετείχαν σε μια όμορφη και παράλληλα εξαιρετικά χρήσιμη δράση.

 

Η ανακοίνωσης της Ηλιαχτίδας:
Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια, τους Εκπαιδευτικούς το Σύλλογο Γονέων και τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου Σερρών για την πολύ όμορφη βραδιά που μας χάρισαν στο πλαίσιο της συμπερίληψης.


Τα παιδιά μας άψογα στο ρόλο του σερβιτόρου σέρβιραν σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Τους ευχαριστούμε για την αποδοχή και την οικονομική ενίσχυση.
Ευχαριστούμε και όλους του φίλους που ήταν εκεί στο φιλόξενο χώρο του VIA SANTO.

1 σχόλιο:

  1. Συμπερίληψη, μια λέξη που εύκολα λέγεται αλλά δύσκολα μπορεί να γίνει πράξη. Εξάλλου τα στοιχεία των παιδιών που φοιτούν στην πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια εκπαίδευση αποδεικνύουν το αντίθετο. Καλά τα χαμόγελα και η αισιοδοξία που βγαίνει από όλες αυτές τις εκδηλώσεις αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υφίσταται συμπερίληψη. Και το χειρότερο είναι ότι για αυτή την κατάσταση μόνο τα παιδιά δεν φταίνε.

    Γονέας παιδιού ΑΜΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.