Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Τα 4 πρόσωπα κλειδιά στην επόμενη μέρα στους Συμμάχους

 


 

 Η κατάθεση της ένστασης με την οποία αμφισβήτησαν το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου λειτούργησε ως ¨¨βαλβίδα αποσυμπίεσης ¨΄ στην παράταξη των Συμμάχων .Αφού  η δυσαρέσκεια η γκρίνια για το αποτέλεσμα και η αμφισβήτηση του επικεφαλης της παράταξης μπήκαν ¨¨στο ψυγείο ¨¨ και άπαντες σιώπησαν αναμένοντας την απόφαση .

Η ώρα της αλήθειας όμως φτάνει και  αν βέβαια δικαιωθούν οι Σύμμαχοι όλα καλά ολα ανθηρά. Αν όμως το αποτέλεσμα δεν αλλάξει έρχεται καταιγίδα εξελίξεων εντός της παράταξης των Συμμάχων .

Τέσσερα πρόσωπα που θα  πρωταγωνιστήσουν ειναι οι δυο πρώην πρόεδροι Βασίλης Κατιρτζογλου και Αλέξανδρος Χαλκιοπουλος και οι δύο πρώην αντιδήμαρχοι Βασίλης Χρυσανθιδης και Γιώργος Νυχτοπάτης

6 σχόλια:

  1. Κανεις από αυτούς δε θα πρωταγωνιστήσει.
    Οι δύο μάλλον θα διαγραφούν ο άλλος θα αποχωρήσει και ο άλλος δεν έχει κάποιο πάτημα ώστε να διεκδικήσει την αρχηγία. Ως τι? Ως δεύτερος?
    Απλά τίποτα από αυτά δεν θα γίνει γιατί ο Χρυσάφης όλα δείχνουν πως δικαιώθηκε στην ένσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "όλα καλά ολα ανθηρά.", από τις τελείες που έβαλες, μόνο αυτή είναι στην θέσης της. Οι άλλες ίπτανται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γιατί δεν αντέδρασαν τόσο καιρό; Χάσαμε τις εκλογές με τον απίθανο κλόουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΘΑ ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΤΑ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά με αυτά τα πρόσωπα τον Δήμο Σερρών δεν είναι δυνατό να τον κερδίσουμε. Χρειάζεται ένα νέο σοβαρό πρόσωπο, που μπορεί να ενώσει τον κεντροδεξιό χώρο. Αν υπάρξει ένα τέτοιο πρόσωπο, τότε ο Δήμος Σερρών θα είναι και πάλι δικός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.