Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : ¨¨Βάφτισαν νέο ¨¨ ..... πρόγραμμα που υλοποιείται από το 2022

 



Κείμενο : Γιώργος Κέλλας

Σε πρόσφατη δημοσίευση του Δήμου Σερρών και του Κέντρου πρόληψης Νοσημάτων δημοσιεύθηκε πως "αρχίζει" ένα "νέο" πρόγραμμα του Κέντρου πρόληψης Νοσημάτων που αφορά τους συνταξιούχους με ενημέρωση στον χώρο τους για ζητήματα διαχείρισης άγχους και ψυχολογικής υποστήριξης.

Μόνο που... Αυτό το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2022 με τους ίδιους ακριβώς ωφελουμενους τις ίδιες ακριβώς επιστήμονες στον Ίδιο ακριβώς χώρο με το ίδιο ακριβώς αντικείμενο με πρωτοβουλία της προηγούμενης δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα της Κυρίας Πάνου που ήταν και η υπεύθυνη για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Με λίγα λόγια με πλάγιο τρόπο η νέα Δημοτική αρχή προσπαθεί να πλασάρει παλιές δράσεις και προγράμματα ως νέα φαντάζομαι αποκρυπτοντας πως αυτα τρέχουν εδώ και αρκετό καιρό.
Θα μπορούσε να γίνει κάποια αναφορά για τη ΣΥΝΕΧΙΣΗ της δράσης η έστω πως είναι η πρώτη δράση για τον συγκεκριμένο αντιδήμαρχο.

Δείχνει είτε άγνοια.. είτε ανικανότητα είτε μια διάθεση να επωφεληθούν από πράγματα που δεν τους ανήκουν.

Φτάνει δε να κάνετε απλά μια αναζήτηση στο Facebook του κέντρου προληψης ώστε να το διαπιστώσετε.
 
 

5 σχόλια:

  1. Για κλάματα είστε πραγματικά, εάν δεν μπορείτε ρωτήστε την Σωτηρία να σας ανοίξει τα ματάκια λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κύριος Κελλας που ήταν, όταν ο Χρυσάφης σε όλη του τη θητεία ενεργούσε με αυτόν τον τρόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί να κατηγορείται εσείς των Εντός κοιτάξτε τώρα να δέχεστε την κριτική, εσείς ασκείται διοίκηση πλέον και αν δεν μπορείτε πηγαίνετε στο σπιτάκι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O κύριος κελλας τα λέει πολύ σωστά! Επιτέλους ένας σωστός Σερραίος Δημότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρχισαν νωρίς νωρίς να βαραν τα όργανα για τους ΕΝΤΌΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.