Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

1η Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών : Ενημερωτική Δράση: Be safe - Ερωτευτείτε, αλλά… προφυλαχθείτε

 





Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χρήσης Προφυλακτικού (13 Φεβρουαρίου) και την γιορτή των Ερωτευμένων (14 Φεβρουαρίου), η 1η Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών, υλοποίησε ενημερωτική δράση με θέμα την πρόληψη των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.

 

Με σύνθημα: «Be safe: Ερωτευτείτε, αλλά… προφυλαχθείτε!!!» προσωπικό της 1ης Τ.ΟΜ.Υ. Σερρών ενημέρωσε τους πολίτες σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, τα μέτρα προφύλαξης, τους τρόπους μετάδοσης και τη σωστή χρήση προφυλακτικού, ενώ διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό και προφυλακτικά με την ευγενική χορηγία του ΕΟΔΥ.

Σκοπός της δράσης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, η προαγωγή της ασφαλέστερης σεξουαλικής επαφής και η υιοθέτηση υγιέστερων στάσεων και σεξουαλικών συμπεριφορών.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κρονίου την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024.


https://www.serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.