Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Siris Basketball Academy: Βραβεύσεις και κοπή πίτας

 




Μέσα σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου 2024 η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Σίρις (Siris Basketball Academy) έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα για το 2024 και πραγματοποίησε βραβεύσεις.

 

Ο χώρος του Elpida Resort αποδείχθηκε πολύ μικρός για την κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου, να απολαύσει μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση από τους ταλαντούχους Νίκο Αλεξιάδη, Αντώνη Κεμανετζή, Αργύρη Χατζηαγοράκη και Πάνο Αϊβαδίζη.

Siris Basketball Academy: Βραβεύσεις και κοπή πίτας

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, η οποία και απένειμε τα βραβεία στα τμήματα της Κ11 και Κ12 (γεν 2011 και 2012) που διακρίθηκαν σε Διεθνές τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Βουλγαρία και οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας κατέκτησαν και τα δύο τρόπαια, απέναντι σε αντιπάλους όπως η Spartak, CSKA και Rising Stars (ομάδα επιλέκτων του διεθνούς ιδιωτικού σχολείου St George).

O υπεύθυνος της Siris Basketball Academy, ο σπουδαίος Σερραίος καλαθοσφαιριστής Κώστας Τότσιος βράβευσε δυο αθλητές του ΚΑΟ Siris 2021 για τις επιδόσεις τους!

Siris Basketball Academy: Βραβεύσεις και κοπή πίτας

Βράβευση του anexartitos.gr
H Siris BasketBall Academy, τίμησε και το anexartitos.gr και τον φωτορεπόρτερ του Γιώργο Ευθυμιάδη, για την προσφορά του στον αθλητισμό, με την φωτογραφική κάλυψη των αθλητικών δρώμενων στις Σέρρες. Το βραβείο απένειμε στον Γιώργο Ευθυμιάδη ο Πρόεδρος του συλλόγου Αλέξης Παπαπαναγιώτου.

Siris Basketball Academy: Βραβεύσεις και κοπή πίτας

Ψυχή και συντονιστής της εκδήλωσης ο γιατρός Θάνος Μηλούσης.

 serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.