Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Σιντικης : Υπάρχει και η ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ κ δήμαρχε

 


 

 Δεν ξέρουμε τι θα πράξει ο νέος δήμαρχος Σιντικης κ Τάτσιος με το θέμα της  δημοτικης επιχείρησης ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ( την εταιρεία που διαχειρίζεται τα θερμοκήπια Σιδηροκάστρου ).

 Θυμίζουμε την καταγγελία του Λάμπη Μουμτζίδη

Την απόφαση του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο Σιντικής επισημοποιήσε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 ο κ Λάμπης Μουμτζίδης . Θα σταθούμε  στα όσα είπε για την ΔΗΜΟΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ( την εταιρεία που διαχειρίζεται τα θερμοκήπια Σιδηροκάστρου ). Όπως αποκάλυψε ο κ Μουμτζίδης η εταιρεία μπορεί να εισπράξει άμεσα 65000 +65000  =130.000 ΕΥΡΩ  από τους  ιδιώτες που μίσθωναν τα θερμοκήπια ( έχει δικαιωθεί δικαστικά ). Άλλα αυτό δεν είναι δυνατό  γιατί η εταιρεία από το 2019 βρίσκεται εκτος ΓΕΜΗ. Μάλιστα το ακόμη πιο αστείο ( για να μην πούμε τραγικό ). Είναι οτι το κόστος ( επανεγγραφής )  είναι 1.200 ευρώ. Αν ισχύει η καταγγελία κάποιοι θα πρέπει ήδη να είχαν παραιτηθει. Τι λες και συ Ιωσηφ Παναγιωτιδη  ???

ΥΓ: Η αναφορά στον κ Παναγιωτιδη γίνεται διότι έχει θέσει πολλές φορές το θέμα της οικονομικης κατάστασης της εταιρείας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.