Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Ψιθυρος πάνω από την πόλη : Σιγουριά των Συμμάχων για δικαίωση στο εκλογοδικείο

 


 

 Λίγες πριν την εκδίκαση της προσφυγής των Συμμάχων στο εκλογοδικείο για το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου . Μου μεταφέρει ο σμπίρος οτι οι Σύμμαχοι όπου σταθούν και όπου βρεθούν εκφράζουν οχι απλά την αισιοδοξια τους αλλά την σιγουριά τους οτι θα δικαιωθούν και οτι πολύ σύντομα θα πάρουν και πάλι στα χέρια τους  το τιμόνι του δήμου Σερρών

5 σχόλια:

  1. Καλή Χρονιά. Οι ονειροπαρμένοι ας δώσουν το κείμενο της ενστάσεως να δούμε το περιεχόμενο και την βασιμότητα της πεποιθήσεώς τους. Επίσης η ένσταση να συνοδεύεται και τις γνωμοδοτήσεις των νομικών συμβούλων του ΧΡΥΣΑΦΗ. Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΝΕΙΡΑ η ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ,ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΩΡΑΣ.ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:2 ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΑΝΑ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΚΡΥΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΘ"ΕΚΑΣΤΗΝ ΑΝΑ 12ΩΡΟ.Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙ 4 ΕΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε έναν μήνα θα έχουμε ορκομωσία δημάρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αμα μπλεχτει καποιος πολιτικος και πιεση τους δικαστες τοτε σιγουρα θα αλλαξει η δημαρχια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.