Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Οι «μουσικές καρέκλες» και ο… «προφήτης» Σπίρτζης

 


 

 

 

Δεν λέμε, ένα δίκιο (καντάρια, για να είμαστε ακριβείς) το έχουν Νέα Αριστερά, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον κάτι σαν… ανασχηματισμό (στις διορθωτικές κινήσεις όπως τις ονομάζουν στο Μαξίμου για να είμαστε και πάλι ακριβείς) που αποφάσισε ο Μητσοτάκης.

Απλά, το μάτι έπεσε στην ίδια φράση που χρησιμοποίησαν όλοι στην κριτική τους. Για «μουσικές καρέκλες» Μητσοτάκη έκαναν λόγο, μεταξύ άλλων, και οι τρεις της αντιπολίτευσης.

«Οι πολίτες έχουν πιο σημαντικά θέματα να αντιμετωπίσουν από τις 'μουσικές καρέκλες' της κυβέρνησης και τους τακτικισμούς του πρωθυπουργού» σχολίασε η Νέα Αριστερά. «Η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί πάλι με όρους επικοινωνίας και ανασχηματισμούς 'μουσικών καρεκλών' να διαχειριστεί την πολιτική φθορά της» κατέληξε το ΠΑΣΟΚ. «Κι όσο κι αν παίζει τις μουσικές καρέκλες μετακινώντας φθαρμένους υπουργούς στα υπουργεία στα οποία απέτυχαν παλιότερα, να ξέρει ότι υποχωρήσεις και υποκλίσεις δεν πρόκειται να περάσουν στα κρυφά» ήταν το μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη, στην ανάρτηση του, προς τον πρωθυπουργό.

Και μετά από αυτό το… «καρμπόν» δεν θέλει και πολύ να σκεφτεί κανείς τα λόγια του Χρήστου Σπίρτζη και την «προφητεία» που έδωσε προχθές το βράδυ μέσα από τον «αέρα» του One Channel.

Κλείνοντας την εκπομπή ο Τάκης Χατζής του ευχήθηκε «το όνειρο σας για συνένωση του ΠΑΣΟΚ και λοιπών στοιχείων, να γίνει πράξη» με τον… «προφήτη» Σπίρτζη να «βλέπει» πως «αυτό δεν είναι όνειρο, είναι κάτι που θα γίνει πράξη πολύ σύντομα». Στην προσπάθεια της Σοφίας Βούλτεψη να «βγάλει» είδηση καθώς τον ρώτησε αν αυτό θα γίνει πριν τις ευρωεκλογές ο Σπίρτζης αρκέστηκε σε ένα πονηρό χαμόγελο, που εφάρμοζε με τον χρησμό που μόλις είχε δώσει, λέγοντας μόνο «δεν απαντάω»… 

 Χ.

 https://www.ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.