Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Ηράκλειας : Τρέχουν να προκάμουν

 





Αγώνας δρόμου από την νέα Δημοτική αρχή ώστε να μην απενταχθούν Κολυμβητήριο Ηράκλειας & Παλαίστρα Σκοτούσσας 
 
Με δήλωση ο Δήμαρχος Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης υποστήριξε πως η νέα δημοτική αρχή θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της ώστε να " σώσει" τα δύο αυτά έργα . 
 
Όπως έχουμε αρθρογραφήσει και στο παρελθόν για ακατανόητη και απαράδεκτη απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής ,δύο έργα τα οποία είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα leader με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση , να μην ολοκλήρωση την διαδικασίας και μετά από τέσσερα χρόνια απραξίας και ανικανότητας, αυτή την στιγμή να καρκινοβατουν και να κινδυνεύουν να απενταχθούν από το πρόγραμμα. 
 
Δύο έργα πολύ σημαντικά για την ποιότητα ζωής των τοπικών κοινωνιών Ηράκλειας και Σκοτούσσας .Με αυτό ως δεδομένο ελπίζουμε και ευχόμαστε στη νέα δημοτική αρχή να αναστρέψει άμεσα την πορεία των έργων και να καταφέρει από την φάση απένταξης να τα βάλει σε φάση υλοποίησης .
 
 
  Τα νέα του Δήμου Ηράκλειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.