Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

Πανσερραικος : Ο Μπετανκόρ¨¨ψάρεψε ¨΄ το τριποντο στους Ζωσιμαδες

 





Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός ήταν απόλυτος κυρίαρχος κόντρα στον νωχελικό ΠΑΣ που αδυνατούσε να παράξει φάσεις και με πρωταγωνιστή τον Μπετανκόρ έβαλε τις βάσεις για μία σπουδαία νίκη.

ρχικά, στο 11' ο Στάικος έκανε μακρινό σουτ με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Κλέιμαν και ο Ισπανός φορ ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 0-1.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των «λιονταριών» ήρθε και νέος... βρυχηθμός από τον Μπετανκόρ όταν στο 16' εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Κλέιμαν για να τον εκτελέσει κάνοντας το 0-2. Μάλιστα, στο 31' ο 30χρονος Ίβηρας άσος λίγο έλειψε να κάνει χατ τρικ καθώς έπιασε όμορφο πλασέ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

 Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στην 9η θέση με 21 βαθμούς ενώ αντίθετα ο ΠΑΣ Γιάννινα παραμένει στην 13η με 12 πόντους, ισόβαθμος με την τελευταία Κηφισιά.

Την επόμενη, -20η- αγωνιστική, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ενώ ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον Βόλο, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 19:30 στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια,, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης (Κιάκος 60'), Καραχάλιος (Ριένστρα 60'), Τζίνο, Λεό (Τζίμας 46'), Παμλίδης, Ροσέρο (Έφορντ 81'), Κόντε (Μπάλαν 60').

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (Μούργος 89'), Ουάρντα (Πεταυράκης 89'), Ντάνκερλουι (Οικονόμου 81'), Μπετανκόρ (Άλεξιτς 71').

 https://www.sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.