Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

ΚΕΔΗΣ : Μάγεψε το κοινό η Σχολή Χορού

 



Η Μαίρη Πόπινς επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Σερρών, στο πλαίσιο της χοροθεατρικής εορταστικής παράστασης της Σχολής Χορού του Δήμου Σερρών.

 

Κορίτσια διαφόρων ηλικιών με τις πανέμορφες στολές τους, τα γυαλιστερά κορμάκια τους και τις πουέντ, στροβιλίζονταν ρυθμικά στις μουσικές νότες και παρουσίασαν ένα υπέροχο θέαμα.

Οι εντυπωσιακές χορογραφίες της δασκάλας χορού κ. Όλγας Γιαζόβσκιχ, ο μοναδικός συνδυασμός των φυσικών, θεατρικών και κινησιολογικών ικανοτήτων των χορευτριών, ο συντονισμός μικρών και μεγάλων μάγεψαν τους παρευρισκόμενους, ενώ το κέφι και η ζωντάνια μεταδόθηκε στο κοινό που δεν έπαψε στιγμή να χειροκροτεί!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την εκδήλωση άνοιξε το Μουσικό Φυτώριο του Δήμου Σερρών με εορταστικές μελωδίες, με τη συνοδεία της δασκάλας πνευστών και κρουστών οργάνων Παρασκευής Παϊβανίκα.

Σχολή Χορού του Δήμου Σερρών Μαίρη ΠόπινςΧαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού , Γραμμάτων και Τεχνών και Εξωστρέφειας κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη, ενώ το παρών έδωσαν αντιδήμαρχοι, αιρετοί και πλήθος κόσμου.

 https://www.serrespost.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.