Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Ψιθυρος πάνω από την πόλη : Ο εφιάλτης της κάλπης για τους πρώην

 


 

 Εντός τειχών της Σερραϊκής Συριζαιικης πολυκατοικίας παρέμειναν οι δύο πρώην βουλευτές κκ Αβραμακης και Καρπουχτσης .Το αν θα παραμείνουν μέχρι τέλους είναι υπό αίρεση και αυτό που θα κρίνει πολλά είναι το τι ποσοστό θα καταγράψει ο Σύριζα ( σε επίπεδο Π.Ε Σερρών ) στις ευρωεκλογές .Αυτό που τρομάζει και δημιουργεί απαισιοδοξία, ειναι οτι στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές ο υποψήφιος του κόμματος έλαβε ποσοστό 5,76% πολύ μακριά από το ποσοστό του κόμματος στις εθνικες εκλογές .Ενω κατετάγη 4ος βλέποντας την πλάτη τόσο του υποψηφίου που υποστηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ όσο και αυτού που υποστηρίχθηκε από το ΚΚΕ. Ενω οριακά κατάφερε να περάσει τον  ανεξάρτητο υποψήφιο κ Ροκο . Αν το ποσοστό του κόμματος είναι μονοψήφιο , όπως ψιθυρίζεται και οι δύο ετοιμάζουν βαλίτσες για άλλους πολιτικους χώρους .Για τον ένα εκ των δυο η πόρτα της Νεας Αριστεράς ειναι ανοιχτή .Ο άλλος ειναι που θα δυσκολευθεί να βρει πολιτική στέγη

1 σχόλιο:

  1. Ο κ.Αβραμάκης υπήρξε βουλευτής για 4 χρόνια, ο κ.Καρπουχτσής πότε ήταν βουλευτής? Βουλευτης κάποιων ωρών η μίας ημέρας? Ποιά είναι η κοινοβουλευτική του παρουσία και δράση? Και μην ξεχνάτε ότι την εδρα την παραχώρησε ο Τσίπρας ενώ κέρδισε με μόλις 100 ψήφους διαφορά τον κ. Αβραμάκη, ενώ τη δεύτερη Κυριακή δεν κατάφερε να πάρει την έδρα στο νομό για τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ήταν λίγος. Ο μηχανισμός του τοπικά στον ΣΥΡΙΖΑ φυλοροεί , ενώ δεν έχει πλέον και τον κουμπάρο του (Καλογήρου) να τον στηρίξει και να φτιάξει το ψηφοδέλτιο στα μέτρα του Τώρα σίγουρα ο κ.Καρπουχτσής έχει μέλλον στη Νέα Αριστερά αφού στήριξε Αχτσιόγλου, αλλά δεν ξέρω αν τον ενδιαφέρει αυτή η προοπτική.Όσο για τον κ.Αβραμάκη αν φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ , το ΠΑΣΟΚ τον περιμένει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.