Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Πασχάλης Τόσιος - Ας σοβαρευτούμε

 


 

 Την αντίδραση του στελέχους του ΠΑΣΟΚ Πασχάλη Τόσιου προκάλεσε η ανάρτηση μας για

 

Δήμος Σερρών : Από τις προτεραιοτητες το αρχειο Τζανακάρη ???

 Όπως σημειώνει ο κ Τόσιος << στην πιο φτωχή περιφέρεια της χώρας ,σε συνάντηση με την Δήμαρχο ενός εκ των πιο υποβαθμισμένων δήμων λόγω της προηγούμενης κατάστασης και αυτό που βρίσκεις να προτείνεις ,στην πρώτη ξανατονίζω συνάντηση, είναι η εξαγορά μιας ιδιωτικής συλλογής ;;;!!!!!

Είναι δυνατόν ,σε ποιο κόσμο ζείτε;;;!!!! >>
Στα οσα έγραψε ο κ Τόσιος απάντησε ο κ Τζανακάρης
Διαβάστε

Ας σοβαρευτούμε ..!!
 
Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Χρήστου Παπαστεργίου στην Δήμαρχο και μεταξύ άλλων θεμάτων συζητήθηκαν και που πραγματικά είχαν αξία και σχέση με την συνεργασία και τις συνέργειες που πρέπει να υπάρξουν μεταξύ δήμου και περιφέρειας ,η Αριάδνη Παπαφωτίου σε ρόλο "ντίλερ" πρότεινε την αγορά του αρχείου του Β. Τζανακάρη .
 
Υ.Γ Κάποιοι μάλλον έχουν μείνει χωρίς ουσιαστικό ρόλο και βρίσκονται σε σύγχυση . Φυσικά επιλογή τους είναι να συνεχίσουν να εκτίθενται. 
 
Υ.Γ #2 Αυτό το οποίο εισηγήθηκε η κ. Παπαφωτίου είναι πρόταση της παράταξης ή απλά την έκανε με την ευκαιρία της παρουσίας της εκεί;;
 
Υ.Γ 3 Πραγματικά απορώ , πάει η πολιτική περιφερειακή ομάδα που ασκεί αντιπολίτευση στην πιο φτωχή περιφέρεια της χώρας ,σε συνάντηση με την Δήμαρχο ενός εκ των πιο υποβαθμισμένων δήμων λόγω της προηγούμενης κατάστασης και αυτό που βρίσκεις να προτείνεις ,στην πρώτη ξανατονίζω συνάντηση, είναι η εξαγορά μιας ιδιωτικής συλλογής ;;;!!!!!
Είναι δυνατόν ,σε ποιο κόσμο ζείτε;;;!!!!
 
 
 
Βασίλης Τζανακάρης
Η εκτίμηση του αρχειακού μου υλικού πραγματοποιήθηκε από τον μέγιστο οίκο δημοπρασιών Βέργος της Αθήνας ύστερα από πρόταση της προηγούμενης δημοτικής αρχης που την πλήρωσε κιόλας (την εκτίμηση). Έμεινε μόνο η παραλαβή του αρχείου και ο τόπος στέγασης του. Τελικά όλη αυτή η ιστορία κρατάει από το 2019 οπότε και είχα κάνει την σχετικη προταση, και αφού προηγουμένως ο κ. Χρυσάφης την απόκτηση του αρχειου την είχε συμπεριλάβει στο προεκλογικό του πρόγραμμα. Αυτά προς ενημέρωση όλων!
 
 
 
Pasxalis Tosios
Βασίλης Τζανακάρης Κύριε Τζανακάρη με κάθε σεβασμό στο έργο σας , η κριτική μου δεν γίνεται στο γεγονός αν θα πρέπει ή όχι να το αγοράσει ο Δήμος Σερρών το αρχείο σας , αυτό είναι ένα άλλο θέμα όπως και ο προσδιορισμός της αξίας του . Η κριτική μου είναι πολιτική και στο τι πρεσβεύει στην λειτουργία ένα πολιτικό στέλεχος. Ελπίζω να έχω αυτό το δικαίωμα ,όπως επίσης να έχω πιο ψηλά στις κοινωνικές,πολιτικές και αξιακές μου προτεραιότητες τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες και ο νόμος μου ,από το πόσο πρέπει να πουληθεί στον Δήμο Σερρών η σίγουρα πολύ σημαντική ιδιωτική σας συλλογή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.