Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Η πρόταση της ημέρας : Να γίνει αντιπρόεδρος ο Βασίλης Χρυσανθίδης

 


 

 Συνεδριάζει την Παρασκευή η δημοτική επιτροπη του δήμου Σερρών. Με μοναδικό θέμα την εκλογή του αντιπροέδρου.

Την θέση προβλέπεται από την νομοθεσία να καταλαμβάνει δημοτικός σύμβουλος από την αντιπολίτευση .Δηλαδή ένας εκ των κυρίων Μισιρλή, Χρυσανθιδη , Χραπα. Πιστεύουμε ότι με ομόφωνη απόφαση του σώματος στην θέση πρέπει να εκλεγεί ο κ Χρυσανθιδης.Οι σύμμαχοι να τον προτείνουν μην ξεχνάμε ότι αναγνωρίζοντας την εμπειρία και τις γνώσεις του έδωσαν γη και ..αντιδήμαρχια για να μετακινηθεί από την παράταξη Φωτιάδη στην δική τους παράταξη .Και οι ΕΝΤΟΣ να τον ψηφίσουν για να αποδείξουν ότι τα όσα είχαν πει η δήμαρχος  κ Μητλιαγκα και η πρόεδρος του Δ.Σ κ Δριγκα όταν σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που ο  Χρυσανθιδης είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από την παράταξη Φωτιάδη για να γίνει Σύμμαχος.Οι δύο κυρίες έπλεξαν το εγκώμιο του. Χαρακτηρίζοντας δάσκαλο σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης .Να κανουν πράξη τα οσα ειχαν πει

 

5 σχόλια:

  1. Εγώ θα πρότεινα τον Σπύρο Μισιρλή, έχει εμπειρία και διαχειρίστηκε ως πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής, με πολύ γνώση και εξειδίκευση τα θέματα του Δήμου.
    Άλλωστε δεν τον αμφισβήτησε κανένας σε ότι και εάν είπε.
    Υπήρξε δε και ο καλύτερος συνεργάτης του Χρυσάφη σε όλα τα θέματα, ήταν δε εξ απορρήτου σε όλες τις συζητήσεις .
    Το δικαιούται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι ο συντάκτης του παραπάνω σχόλιου.
      Πλάκα κάνω, δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω για έναν επικίνδυνο φαφλατά.
      Θα προτιμούσα Χράπα που είναι διαβασμενος και γνώστης των προβλημάτων που έφερε ο πρώην Δήμος Καπετάν Μητρούσης και τα ξεπλήρωσε και τα ξεπληρώνει ο Δήμος Σερρών.

      Διαγραφή
  2. Ψήφο στον Μυσιρλή!
    Τα ρετάλια να φεύγουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Χράπα πρέπει να εκλέξουν για αντιπρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.