Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Σέρρες : Κινητοποιήσεις ξεκινούν Μελισσοκομοι

 




Κινητοποιήσεις ξεκινούν άμεσα και συγκεκριμένα στη 1 Φεβρουαρίου οι Μελισσοκομικοί φορείς από όλη την Ελλάδα προκειμένου να λυθούν τα διαχρονικά και καίρια προβλήματα τους. Οι κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν στις πρωτεύουσες των Περιφερειών της χώρας και ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Σερρών θα είναι στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Σερρών Πέτρος Νικήτας μιλώντας στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ τόνισε ότι μετά από συγκέντρωση των Μελισσοκομικών Φορέων με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας ήταν κοινή απόφαση να ξεκινήσουν ομόφωνα κινητοποιήσεις.

Τα προβλήματα τους αφορούν το υψηλό κόστος παραγωγής, τη μειωμένη περσινή παραγωγή, τις Ελληνοποιήσεις, τα προϊόντα κυψέλης, τις παράπλευρες οδικές οδούς και την τοποθέτηση των Μελισσοσμηνών.

Ο κ.Νικήτας αναφέρθηκε και στις απαγορευτικές διατάξεις στα Δάση που τους δημιουργούν προβλήματα και απηύθυνε κάλεσμα ώστε να συμμετέχουν όλοι

 

 https://epiloges.tv

 

1 σχόλιο:

  1. "τόνισε ότι μετά από συγκέντρωση των Μελισσοκομικών Φορέων με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας ήταν κοινή απόφαση" - "τις παράπλευρες οδικές οδούς", άλλος για το φροντιστήριο; Να δούμε, πού θα χωρέσετε τόσοι που μαζεύεστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.