Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Ηρακλειας : Γενική συνέλευση και κοπή βασιλόπιτας της Ε.Β.Ε

 


 

 Η Ένωση Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ηράκλειας & Περιφέρειας πραγματοποίησε την γενική συνέλευση - οικονομικό απολογισμό -κοπή βασιλόπιτας με μεγάλη επιτυχία καθώς ανταποκρίθηκαν οι επαγγελματίες και είχαν ενεργή συμμετοχή στα θέματα της γενικής συνέλευσης.
Η γενική συνέλευση ξεκίνησε με τις ευχές του προέδρου Νικολάου Βάκα και δόθηκε ο λόγος στους αιρετούς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι αντιδήμαρχοι Χαλκίδου Νατάσα Μπαλάσκας Χρήστος ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Αραμπατζής και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ηράκλειας Νταφές Θεόδωρος.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν :
1) Ανθοκομική έκθεση που αποφασίστηκε η σταδιακή μετεξέλιξη τις σε φεστιβάλ προϊόντων του δήμου Ηράκλειας
2) Λευκή νύχτα, όπου θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο μια καλοκαιρινή περίοδο και μια χειμερινή όπου θα πλαισιώνεται με διάφορες εκδηλώσεις
3) Επανέρχεται η ετήσια συνδρομή τον μελών λόγου διακοπής των προγραμμάτων laik τα οποία εξασφάλιζαν την οικονομική ανεξαρτησία της Ένωσης και το κόστος της συνδρομής αποφασίστηκε στα 12€ ετήσιος.
4) Πανηγύρι Ηράκλειας αποφασίστηκε η ενεργή παρουσία της Ένωσης στην επιτροπή πανηγυριού με προτάσεις βελτίωσης τις εικόνας και προσπάθειας συμμετοχής από εμπόρους Του Δήμου Ηράκλειας
5) Εκλογές στην Ένωση, ενημέρωση εκλογών τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
6) Παραλία Θεσσαλονίκης, συμμετοχή της Ένωσης με τοπικά προϊόντα, στο διήμερο  που διοργανώθηκε από τον δήμο Ηράκλειας στο άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου με σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμού - οικοτουρισμού - προϊόντων του δήμου Ηράκλειας το οποίο η προσέλευση και το ενδιαφέρων του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που θεωρούμε ότι θα πρέπει να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.
7)Οικονομικός απολογισμός, τον λόγο πήρε ο ταμίας τις Ένωσης Ιωάννης Τσιάνης και ανάλυσε τα οικονομικά δεδομένα - πεπραγμένα τις χρονιάς 2023
8)Παρουσίαση του www.iraclick.gr . Το μεγάλο στοίχημα για την χρονιά του 2024 τις Ένωσης. Έγινε η παρουσίαση και η ανάλυση του σύγχρονου εργαλείου διαφημίσεις και προώθησης τον επαγγελματιών (επαγγελματικός οδηγός). Έγινε ανάλυση τον δυνατοτήτων του εργαλείου αυτού η εγγραφή τον επαγγελματιών είναι εντελώς δωρεάν.
Και εκδήλωση έκλεισε με την κοπή βασιλόπιτας στην οποία ο τυχερός ήταν Αθανάσιος Ζήμπρας ο οποίος παρέλαβε και ένα συμβολικό δώρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.