Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Πανσερραικος : Πάμπλο Γκαρσία -Να συνεχίσουμε με τα πόδια στη γη

 


 

 Ο Πάμπλο Γκαρσία στη συνέντευξη τύπου τόνισε ότι συνέχεια άκουγε για την ομάδα του ότι έχανε και μάλιστα με κάποια μεγάλα σκορ και υπερτονίζονταν αυτές οι ήττες και σε αντίθεση με το κλίμα που υπήρχε πέριξ της ομάδας του εκείνος και οι παίκτες χαίρονταν το ποδόσφαιρο και το ίδιο πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν πατώτας και με τα δύο πόδια στη γη.

 

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου που έκαναν τη διαφορά ήδη στον Πανσερραϊκό και τι είπε στους παίκτες τους και άλλαξε η ψυχολογία τους τις τελευταίες εβδομάδες: «Δουλεύουμε πάντα με τον ίδιο τρόπο και με τις δυσκολίες που έχουμε, αλλά η ομάδα δουλεύει καλά. Υπάρχει καλό περιβάλλον στην ομάδα, όταν χάνεις ψάχνεις κι άλλα πράγματα, εμείς όμως δουλεύουμε καλά.

Έχω ακούσει πολλές φορές ότι χάνουμε συνέχεια, αλλά οι ομάδες κάτω από εμάς έχασαν περισσότερα ματς από εμάς και δεν ακούω ότι αυτοί δεν κερδίζουν. Μόνο όταν χάνουμε εμείς σχολιάζεται ευρέως η ήττα μας. Η ομάδα απαντάει καλά στο γήπεδο, δουλεύει καλά, ήρθαν οι καινούργιες μεταγραφές, ο Διαμαντής που τον ήξερα, ο Μπετανκόρ, όλοι ήρθαν να βοηθήσουν. Πάντα λέω ότι δεν υπάρχουν ονόματα, είμαστε μία ομάδα και όλοι πρέπει να έχουν τον ίδιο στόχο.

Το πλάνο μας είναι να διασκεδάζουμε στις νίκες και να είμαστε μαζί στις δυσκολίες. Πρέπει να συνεχίσουμε σ’ αυτόν τον δρόμο, έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Να συνεχίσουμε με τα πόδια στη γη να παραμείνουμε στην κατηγορία, αυτός είναι ο στόχος μας».

Για το αν έχει παράπονο από τον κόσμο ή τα media: «Με ρωτάνε συχνά για τις ήττες, δεν το κάνω για να δημιουργώ κλίμα, αλλά ακούω συνεχώς σχόλια ότι δεν κερδίζουμε. Κι άλλες ομάδες δέχτηκαν 4-5 γκολ, όχι μόνο εμείς. Έχουμε καλή ομάδα, προσπαθούμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας».

Για το πώς είδε τον ΠΑΣ: «Έχει να κάνει με το στρες. Πολλές φορές θες να νικήσεις, αλλά κάνεις πολλά λάθη. Η αλήθεια είναι πως στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα μας έκανε καλή πίεση στα πρώτα λεπτά, έχουν καλούς παίκτες και ίσως πρέπει να βρουν μία ισορροπία. Όλες οι ομάδες που είναι κάτω από τη μέση της βαθμολογίας ψάχνουμε το ίδιο. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε τη χαρά στο ποδόσφαιρο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Για το αν φοβήθηκε τον αγώνα: «Ίσως στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου που έβγαζαν πολλές σέντρες, αλλά δεν ήταν φόβος. Απλά σε βάζουν σ’ ένα πρόβλημα και πρέπει να βρεις μία λύση».

https://super-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.