Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Σέρρες : Έμποροι και επαγγελματιες στηρίζουν τον αγώνα των αγροτών

 




Παρόντες στη συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ Αθανάσιος Μαλλιαράς, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυριακή Μηλίγκα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Χαράλαμπος Τσιλιακούδης, καθώς και ο Πρόεδρος του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου Διαμαντής Διαμαντόπουλος.

 

Οι πρόεδροι των επαγγελματικών φορέων δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα των αγροτών και κάλεσαν τους επαγγελματίες να συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Παρασκευής 26/01/24, στις 11:30, μπροστά στο Διοικητήριο των Σερρών. 

Από την πλευρά του ο κ.Διαμαντόπουλος ευχαρίστησε για την συμπαράσταση και δήλωσε πως ο αγροτικός κόσμος είναι έτοιμος για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

2 σχόλια:

  1. Που είναι οι αγρότες?
    Μάχες χωρίς Στέργιο ΛΙΤΟ δεν πετυχαίνουν !
    ο Δ.Δ. ποιον εκφράζει ?
    Τον μέντορα του ασφαλιστή πρώην βουλευτή αγροτοπατέρα ?
    η
    τον βασάλτη μεγάλο επιχειρηματία της ενέργειας ?
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
    ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ







    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους αγρότες αντίστοιχα στις πρόσφατες διαδηλώσεις για τα νέα φορολογικά μέτρα που θα επιβαρύνουν τις επιχειρήσεις δεν τους αντικρίσαμε , δεν τους είδαμε κάν. Δεν δείχνουν ενσυναίσθηση για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.