Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Πανσερραικος : Διαμαντής - Είμαι πάλι στο σπίτι μου

«Βρίσκομαι για μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα αλλά είναι πολύ καλές οι πρώτες μου εντυπώσεις. Όλα είναι πολύ οργανωμένα τόσο στο γήπεδο όσο και στο προπονητικό με το γυμναστήριο. Εμείς κοιτάζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι θέλοντας να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς και όταν τελειώσει η κανονική διάρκεια θα δούμε πού έχουμε καταλήξει», δήλωσε αρχικά ο 23χρονος στόπερ ενώ ειδικότερα για την επιστροφή του στην ομάδα των Σερρών απ' όπου και κατάγεται υπογράμμισε:

«Eίμαι στο σπίτι μου, εδώ απ' όπου ξεκίνησα και είναι πολύ σημαντικό καθώς νιώθω οικεία. Αυτή τη στιγμή μ' ενδιαφέρει μέρα με τη μέρα να βελτιώνω τις αδυναμίες μου βοηθώντας παράλληλα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Τα γήπεδα χωρίς κόσμο είναι κρύα και περιμένω πώς και πώς ν' ανοίξουν προκειμένου να έρθουν και σε μας οι φίλαθλοί μας ώστε να τους δώσουμε χαρές».

Το comeback των «λιονταριών» στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 13 χρόνια συνδυάστηκε με την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο τους, κατά την πρώτη του μάλιστα πρόκληση ως τεχνικός συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία. Ο Διαμαντής συνεργάστηκε με τον «Κανάριο» στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και αναφέρει στο SDNA για εκείνον:

«Είναι πολύ καλός προπονητής, έχει περάσει στην ομάδα την δική του ταυτότητα και μας έχει ανεβάσει. Δεν έχει αλλάξει καθόλου, παραμένει όπως τον θυμάμαι. Είναι ήρεμος, έχει παίξει ποδόσφαιρο και ξέρει την ψυχολογία του παίκτη. Όταν ήρθα υπήρχε πίεση αλλά κερδίσαμε δύο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία -που είναι καλή ομάδα- και με τον ΠΑΣ. Ένα μεγάλο μέρος του πρέπει έχει φύγει. Αντιμετωπίζουμε τώρα τον Βόλο που καίγεται για βαθμούς, αλλά εμείς θα είμαστε όπως πρέπει».


Ο διεθνής με τα κλιμάκια της Εθνικής έχει εμπειρία από τη μάχη της... επιβίωσης στη Super League μετά από τα περάσματά του σε Βόλο και ΟΦΗ και στέκεται στα στοιχεία που πρέπει να έχει ένα κλαμπ για να αποφύγει τις περιπέτειες:

«Oποιαδήποτε ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, θα πρέπει να παραμένει ήρεμη, να καταφέρνει να διαχειρίζεται την πίεση που δημιουργείται ούτως ώστε με τον τρόπο παιχνιδιού της να παίρνει τους βαθμούς. Το πιο σημαντικό είναι να μην καταλάβει τον κάθε ποδοσφαιριστή η πίεση του ''πρέπει να κερδίσω''».

Ο Απόστολος Διαμαντής έκανε ντεμπούτο στο σπουδαίο διπλό του Πανσερραϊκού επί της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος» αλλά αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο. 

Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στο προσκήνιο αναφορικά με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που συνδυάζονται πέραν των νικών με πληθώρα τερμάτων και διαφορετικών σκόρερ και το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της μακεδονικής ομάδας τονίζει κλείνοντας:

«Είναι μία ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα, τόσο ομαδικά όσο και ατομικά. Ξεχώρισα τους Μάρκος Αντόνιο και Ζίβκοβιτς, ο Κωνσταντέλιας επίσης βοηθά πάρα πολύ. Το στοιχείο που ξεχωρίζω είναι η πολύ μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα».

 

 https://www.sdna.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.