Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Τα πολλά «αυτογκόλ» του Άγγελου Συρίγου



 
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο «μάτι του κυκλώνα» ο Άγγελος Συρίγος, μετά τα όσα είπε για τη «παρωχημένη» Συνθήκη της Λωζάνης. Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός έχει καταφέρει δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν να δημιουργήσει σάλο με τις δηλώσεις του, προκαλώντας την αντίδραση – και στις δύο περιπτώσεις – τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και του ΠΑΣΟΚ.

Η πρώτη ήταν όταν μίλησε για τον «πολιτικό μύθο» του Πολυτεχνείου από το βήμα της Βουλής και η δεύτερη όταν προσπαθώντας να εξωραΐσει το νομοσχέδιο για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία – της οποίας ήταν υπεύθυνος – είπε, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συζήτησης, ότι και την περίοδο της Χούντας υπήρχαν αστυνομικά τμήματα εντός των πανεπιστημίων και των πανεπιστημιουπόλεων, κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Εκτός κι αν εννοούσε το Σπουδαστικό της Ασφάλειας, το οποίο διέπρεπε στον χαφιεδισμό.

Και στις δύο πρώτες περιπτώσεις ο Άγγελος Συρίγος δεν έκανε βήμα πίσω και υπεραμύνθηκε την επόμενη μέρα των όσων είχε πει.

Ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, το ίδιο να κάνει και σήμερα.

Το γιατί το Μέγαρο Μαξίμου τον καλύπτει, έστω και με κάποιες αποστάσεις, είναι μια άλλη κουβέντα…

Μ. Καλ. 

 https://www.ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.